Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Μοναδικός στόχος η άνοδος»

perez
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βοηθός του Γκιγιέρμο Όγιος, Ράφα Πέρεθ. Μίλησε για την προσπάθεια του Ηρακλή, την εικόνα της ομάδας και την δυσκολία που δημιουργείται εξαιτίας της απαγόρευσης στον προπονητή να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ράφα Πέρεθ:
Για την νίκη με τον Φωστήρα:
“Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και το έδειξαν και στο γήπεδο. Είναι σημαντικό πως ξεκινήσαμε με νίκη, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στα πολλά προβλήματα που έχουμε και το σημαντικό είναι πως τα παιδιά έχουν πίστη και θέληση”.
Για το επίπεδο του Φωστήρα:
“Γνωρίζαμε το δύσκολο παιχνίδι, ο Φωστήρας είναι μια καλή ομάδα σε καλή περίοδο, γνωρίζαμε πως θα έπρεπε να παλέψουμε με ασφυκτικό πρέσάρισμα για 90΄λεπτά και να αποδυναμώσουμε τα ατού του φωστήρα. Είναι μια ομάδα πολύ καλή και είμαι σίγουρος πως θα μαζέψει πολλούς βαθμούς”.
Για το πρόβλημα που δημιουργείται από το γεγονός πως δεν κάθεται ο Γκιγιέρμο Όγιος στον πάγκο της ομάδας:
“Είναι ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζουμε από τα πρώτα παιχνίδια. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μεταφέρουμε τις οδηγίες του, αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να τα μεταφέρει ο προπονητής. Αλλιώς είναι για τον ποδοσφαιριστή να βλέπει τον προπονητή στην γραμμή και να έχει ένα έξτρα κίνητρο. Εμείς κάνουμε ότι το δυνατό περισσότερο για να τις μεταφέρουμε”.
Για την γνωριμία του με τον Όγιος:
“Είναι μια γνωριμία που υπάρχει ε΄δω και πάρα πολλά χρόνια. Ο Γκιγιέρμο κρέμασε τα παπούτσια στην Βενεζουέλα και άρχισε μια ακαδημία. Ήμουν και εγώ σε αυτήν την ακαδημία κάναμε πάρα πολλά ταξίδια, ταξιδέψαμε στην Ισπανία, στο Μεξικό και πολλές χώρες για τουρνουά. Ήμουν κοντά του και όταν εγκαταστάθηκε στην Ισπανία έμεινα μαζί του ως ποδοσφαιριστής. Κάποια στιγμή το πήρα απόφαση ξεκίνησα να εστιάζω στο προπονητικό κομμάτι, άρχισα να συλλέγω πληροφορίες και να βελτιώνω την υποδομή μου σε ένα τεχνικό επιτελείο και τα τελευταία τρία χρόνια είμαι στο προπονητικό επιτελείο του”.
Για το πόσο κοντά βλέπει την άνοδο:
“Από την αρχή που ήρθαμε εδώ ο μοναδικός στόχος ήταν η άνοδος του Ηρακλή. Η ομάδα μπήκε στα πλέι οφ ξεκίνησε νικηφόρα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό που κάνουμε, σκληρή δουλειά και να αντιμετωπίζουμε βήμα – βήμα το κάθε παιχνίδι”.
Για την συνεισφορά του κόσμου:
“Το να ευχαριστήσω τον κόσμο είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Το ότι είναι ο 12ος παίκτης είναι κλισέ, αλλά ισχύει για εμάς, μας δίνουν τεράστια ώθηση και ενωμένοι είναι ο μόνος τρόπος για να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: