Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Η αλήθεια για Τάι…»

tai(1)
Ο Βασίλης Αμανατίδης μάνατζερ του Τάι, μίλησε στον ArenaFM 89,4 για την ενέργεια του ποδοσφαιριστή και την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Τόνισε ότι δεν ήξερε τίποτα για την προσφυγή του Βραζιλιάνου ενώ αναφέρθηκε και στον θέμα των Ιρανών.
Αναλυτικά, όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το αν γνώριζε ότι ο Τάι θα καταθέσει προσφυγή: «Είναι μια ερώτηση πολύ γενική. Εδώ και 10 μέρες περίπου είχα ενημερωθεί από τον ποδοσφαιριστή για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο οικογενειακό περιβάλλον. Ενημέρωσα αυτούς που έπρεπε από τον Ηρακλή, προσπάθησα να κάνω μια επικοινωνία και να τους εξηγήσω ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προβλήματα επιβίωσης . Η γυναίκα του περιμένει παιδί, και ο άνθρωπος είναι σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Ενημέρωσα τον κ.Τσαλίκη να καλέσει τον ποδοσφαιριστή, δεν υπήρχε πάντως θέμα προσφυγής μέχρι εκείνη την στιγμή. Τους είπα να φωνάξουν τον ποδοσφαιριστή, να το φέρουν κοντά καθώς φαινόταν ότι είχε προβλήματα. Να τον βοηθήσουν , να του δείξουν έναν δρόμο γιατί θα μπορούσε να κάνει κάποιο λάθος και να φέρει προβλήματα στην ομάδα.
Εγώ δεν ήξερα τίποτα για αυτή την προσφυγή, δεν με ενημέρωσε ούτε ο παίκτης, ούτε κανένας άλλος. Και δεν έχω τίποτα να κρύψω, σας λέω ακριβώς πως είχε η κατάσταση τον τελευταίο καιρό.
Κάτω από όλες αυτές τις συνθήκες που σας είπα, ενδεχόμενος ο ποδοσφαιριστής να βρέθηκε σε μια δύσκολη στιγμή και να έκανε το λάθος. Και λέω λάθος όχι για τον εαυτό του αλλά για τον Ηρακλή. Είναι άκομψο, είναι σε μια δύσκολη διαδικασία όπου η ομάδα παίζει πλέι οφ και πάει για την μεγάλη κατηγορία, και είναι και αρχηγός. Τα ξέρω όλα αυτά και τα έχω συζητήσει με τον παίκτη αλλά νομίζω ότι η οικογένεια είναι προτεραιότητα. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον ποδοσφαιριστή».
Για το πόσους μήνες είναι απλήρωτος : «Από τον Ιανουάριο και μετά, κοντά στους τρεις μήνες. Εντάξει και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, αλλά το θέμα είναι τι όρια έχει ο καθένας και σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Δεν απέτισε ποτέ όλα τα χρήματα, αλλά πρέπει και να ζήσεις…».
Για το ότι ο Ηρακλής του ανανέωσε το συμβόλαιο όταν έπαθε χιαστούς: «Αυτό είναι παλιό θέμα και το έχουμε συζητήσει. Για τον λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής έκανε συμβόλαιο για δυο χρόνια, για αυτό από τον Αύγουστο μέχρι και τον Δεκέμβριο έπαιρνε 1000 ευρώ τον μήνα. Ρωτήστε τον μεγαλομέτοχο, ρωτήστε και τους έξω αγωνιστικούς.
Ο Τάι αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να κάνει κακό στην ομάδα. Δεν θέλει να φύγει από τα πλέι οφ, απλά βρέθηκε σε μια στιγμή αδυναμίας, είναι ένα μοχλός πίεσης ώστε να βελτιωθούν κάποια πράγματα στην δύσκολη κατάσταση την οποία περνάει.  Κάποιος υπεύθυνα πρέπει να αναλάβει το θέμα.
Είμαι σίγουρος επειδή τον ξέρω καλά ότι θα ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο, τον οποίο αγαπάει πολύ και το έχει εκφράσει πολλές φορές».
Για το θέμα των Ιρανών: «Μέχρι χθες (09/04), γιατί η επικοινωνία μου είναι τακτική με τον Ιράν, είχαμε ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο ότι πήραμε μια αρνητική από πλευράς έγκρισης του κυβερνητικού χώρου, όσον αφορά την επένδυση του ομίλου στο θέμα του Ηρακλή. Ήταν ένα θέμα, εσωτερικό-διακρατικό. Είναι ένα ειδικό καθεστώς και όποια επένδυση και αν κάνουν πρέπει να πάρουν έγκριση. Αυτά μου είπε ο συνεργάτης μου από το Ιράν. Επίσης δεν θα μπορούσε να συζητηθεί κάτι σ’ αυτές τις δυο εβδομάδες, γιατί υπήρχε η πρωτοχρονιά των Μουσουλμάνων και έχουν μια παρατεταμένη αργία. Ο πρόεδρος του ομίλου του είχε πει ότι είναι αρνητικοί στο θέμα και ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, ώστε να βρει λύση, όπως του είπε χαρακτηριστικά. Σας λέω επί λέξει όλα όσα μου μεταφέρουν, απλά μεταβιβάζω, δεν μπορώ ούτε να προσθέσω, ούτε να αφαιρέσω τίποτα. Θεωρώ πάντως ότι το θέμα αυτό δεν έχει τελειώσει…».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: