Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Λίφτινγκ» ενόψει Κυπέλλου!

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, λόγω και Ολυμπιακού. Σκέφτεται να χρησιμοποιήσει παίκτες από την Κ-20 ο Γιώργος Γεωργιάδης. Κινητικότητα για Ινσαουράλδε.

«Λίφτινγκ» ενόψει Κυπέλλου
Νεανικό ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει στη Λιβαδειά ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο 42χρονος τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για το κυριακάτικο (13/4) παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της Superleague και σχεδιάζει να κάνει «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα εν όψει και Ολυμπιακού. Η τελευταία προπόνηση έγινε με 31 παίκτες, ενώ πήραν μέρος σε αυτήν αρκετοί από την Κ-20 και φαίνεται πως κάποιοι από τους Κιόσε, Σαβίδη, Πόζογλου, Παπαδόπουλο θα βρεθούν στην αποστολή για το ματς με τους «πράσινους».

Ο νεαρός κόουτς θέλει να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, έχοντας στο μυαλό του και τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του 2-1 στο Καραϊσκάκη. Πάντως, κάποιες απουσίες είναι δεδομένες, όπως αυτή του Στοχ, καθώς απορρίφθηκε χθες η έφεση και παρέμεινε η τιμωρία των δύο αγωνιστικών για την κόκκινη στο Φάληρο. Επιπλέον, είναι τιμωρημένοι οι Λίνο, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ και Λούκας.

Επαφές με Ινσαουράλδε

Τις πρώτες κινήσεις για την απόκτηση του Χουάν Ινσαουράλδε έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία του στο σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα προσπαθήσουν αρχικά να «ψήσουν» τον παίκτη για παραμονή και αν δουν ότι είναι θετικός θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο, στον οποίο ανήκει. Δηλαδή τη Σπαρτάκ Μόσχας. Υπάρχει ρήτρα 2,2 εκατ. ευρώ, αλλά δύσκολα θα δοθούν αυτά τα λεφτά, ενώ ακούγεται ότι θα εξαντληθούν τα περιθώρια για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά η ρώσικη ομάδα έχει πολλούς κεντρικούς αμυντικούς και πάνω σε αυτό θα πατήσουν στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: