Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Βάζει stop ο Παναθηναϊκός!!

«Φρένο» στα σενάρια περί διερευνητικών επαφών με ομάδες που έχουν δανείσει παίκτες στον Παναθηναϊκό βάζει η ΠΑΕ. «Όλοι κρίνονται ως το τέλος της σεζόν», αναφέρεται σχετικά.

Βάζει stop ο Παναθηναϊκός
Θέση για τα όσα… ακούγονται σχετικά με τις φερόμενες διερευνητικές επαφές που κάνει με τους δανεικούς του τη φετινή σεζόν πήρε ο Παναθηναϊκός.

Απ’ το τριφύλλι κάνουν σαφές πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση με τις ομάδες όπου ανήκουν τα δικαιώματα πολλών «πράσινων» και ξεκαθαρίζουν οι αποφάσεις θα παρθούν με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων κι αφού άπαντες κρίνονται μέχρι το τελευταίος ματς.

«Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με κάποια από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί στον Παναθηναϊκό. Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας άπαντες αξιολογούνται και κρίνονται ως το τελευταίο ματς της σεζόν και η όποια απόφαση για την επόμενή τους μέρα θα παρθεί στο σχετικό μίτινγκ που θα γίνει με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου», λένε χαρακτηριστικά απ’ τον Παναθηναϊκό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: