Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Το νέο ΔΣ της ΑΕΝΚ!

Έφτασε η ώρα να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ της ΑΕΚΝ, που θα αναλάβει να «τρέξει» τα άμεσα θέματα του νεοφώτιστου στην Α1 μπάσκετ συλλόγου.

Το νέο ΔΣ της ΑΕΝΚ
Επίτιμος πρόεδρος της ΚΑΕ ανακηρύχτηκε ο Παναγιώτης Λατσούδας, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, ύστερα από πολύχρονη προσφορά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή στις 30 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» των Αδαμών η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών της ΑΕΝΚ. Την ΓΣ απασχόλησε, κυρίως, ένας ευχάριστος ‘πονοκέφαλος’, η συνέχιση της μέχρι τώρα εκπληκτικής πορείας του συλλόγου, αντηλλάγησαν απόψεις, έγιναν γόνιμες και δημιουργικές προτάσεις και εγκρίθηκε ο οργανωτικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ.

Το κλίμα ήταν ‘φορτισμένο’ με μεγάλη συγκίνηση για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΝΚ. Τα 20χρονα βρίσκουν τον σύλλογο σε κορυφαία οργανωτική και αγωνιστική πληρότητα, με την ανδρική ομάδα στην Α1, τη γυναικεία στην Α2 και όλα τα άλλα τμήματα να είναι πρωταγωνιστές παντού. Ο δεύτερος λόγος ήταν η δήλωση του μέχρι τώρα προέδρου, Παναγιώτη Λατσούδα, ότι αποχωρεί από τα διοικητικά της ΑΕΝΚ. Η ΓΣ – αφού έλαβε υπ’όψιν της τα 16 χρόνια πολύτιμης προσφοράς του στον σύλλογο (τέσσερα σαν έφορος της ανδρικής και 12 σαν πρόεδρος) – τον ανακήρυξε ομόφωνα επίτιμο πρόεδρο.

Ακολούθησε ψηφοφορία για την εκλογή νέου ΔΣ και των άλλων οργάνων του συλλόγου.

Μετά την εκλογή του, το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Κατσαμπάνης Κων/νος
Αντιπρόεδρος: Χατζηνικόλας Παναγιώτης
Γεν. Γραμματέας: Δημουλά Ελένη
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Βενιζέλου – Κοντιζά Μαρία
Ταμίας: Ματσούκας Γεώργιος
Γενικός Έφορος: Μουστάκας Ιωάννης
Μέλος: Καζαντζίογλου Ιωάννης
Μέλος: Κασούρης Βασίλειος
Μέλος: Φλαμπούρης Κίμων
Αναπληρωματικά μέλη: Γάλλος Δημήτριος, Καβάδδας Παντελής, Λέντης Άγγελος

Στην πρώτη του συνεδρίαση, το νέο ΔΣ της ΑΕΝΚ αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει στη θέση του τεχνικού συμβούλου του συλλόγου ο Στέφανος Μπίρδας.

Επίσης, αποφάσισε να ασχοληθεί άμεσα, αφ’ενός με οργανωτικά και οικονομικά θέματα, όπως ο σχεδιασμός και ο προϋπολογισμός των τμημάτων (ακαδημιών και αγωνιστικών) για την επόμενη αθλητική χρονιά, καθώς και η αναζήτηση και διεκδίκηση νέων αθλητικών χώρων και αφ’ετέρου με θέματα επικοινωνίας και προβολής του συλλόγου, όπως, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 20 χρόνων του συλλόγου, η καλύτερη σύνδεση – επικοινωνία της ερασιτεχνικής ΑΕΝΚ με την ΚΑΕ ΑΕΝΚ (την επαγγελματική ομάδα των ανδρών), με στόχο ένα αποδοτικότερο πρόγραμμα χορηγιών.

Τέλος, εξέλεξε διαρκή Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων και μάρκετιγκ (3μελής), τονίζοντας έτσι τη σημασία που δίνει ο σύλλογος στον συγκεκριμένο τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: