Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Με το μυαλό στην Τούμπα!

Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για να προφυλάξει/ξεκουράσει παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με το μυαλό στην Τούμπα
Σε μια φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είθισται να αγωνίζονται οι συντελεστές της επιτυχίας. Όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να ρισκάρει κόπωση ή τραυματισμό κάποιου βασικού του παίκτη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Καραϊσκάκη», τη στιγμή που την Τετάρτη υπάρχει ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μίτσελ θα κρατήσει εκτός τους Πέρες, Χολέμπας και Σαλίνο, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, δίνοντάς τους χρόνο για να είναι πανέτοιμοι εν όψει Τούμπας, όπου υπολογίζονται για βασικοί. Πάντως πέραν του Παραγουανού, που απλώς είναι ανέτοιμος, οι άλλοι δύο δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και υπάρχει ακόμη ερωτηματικό για το αν θα είναι διαθέσιμοι για τη Μεγάλη Τετάρτη. Πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί και ο Τσόρι, που θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα της Τούμπας. Αντίθετα, ο Σαβιόλα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για να βρει ρυθμό, αφού στη σκέψη του Ισπανού προπονητή είναι να ηγηθεί της επίθεσης στον επαναληπτικό του Κυπέλλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: