Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αλβέρτης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αλβέρτης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»
Στην κακή εικόνα της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο και κάποια λάθη στο τέλος απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς πληρώσαμε το κακό μας τρίτο δεκάλεπτο και τα λάθη στο τέταρτο, που έκριναν το παιχνίδι. Έκλεισε αυτός ο κύκλος για μας, κοιτάμε τα επόμενα ματς και πρέπει να δούμε ειδικά από το τρίτο δεκάλεπτο τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν έχεις περιθώρια να σκεφτείς με ποιον και πού παίζεις. Ήρθα ενεργά στο ΣΕΦ μετά από κάποια χρόνια, δεν κάναμε αυτό που θέλαμε αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί έδωσαν μεγάλη μάχη και πέρα από τα κακά διαστήματα είχαμε και κάποια κακά», τόνισε.

Για την παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη είπε: «Δεδομένου του προβλήματος του Λάσμε και την αξία του Μαυροκεφαλίδη χρησιμοποιήθηκε πολλή ώρα. Ξέρει να κάνει πολύ καλά κάποια πράγματα κι αυτά έκανε».

Αναφορικά με την κόσμια ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, είπε: «Πρέπει κάποια στιγμή αυτά τα ματς πρέπει να αποτελέσουν οδηγό. Δεν ξέρω αν η καλύτερη συμπεριφορά στην Ευρώπη οφείλεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο τιμωρίας ή σε κάτι άλλο. Ελπίζω και στα play offs να υπάρχει ανάλογη συμπεριφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: