Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η απάντηση του Σπανούλη!!

Ο Σλούκας γύρισε με δύο τρίποντα ένα ματς που φαινόταν χαμένο. Ο Μάντζαρης εξαφάνισε τον Διαμαντίδη. Αλλά τη δόξα την παίρνει αυτός που κρίνει τελικά το παιχνίδι και ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνει το χάι λάιτ της Ευρωλίγκα. Η εικόνα από το ΣΕΦ ήταν η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και για το ελληνικό μπάσκετ. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έπαιζαν μπροστά σε 12.000 θεατές, που δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα. Και όλα κρίθηκαν με ένα σουτ από τα 8 μέτρα, μόλις 5 δέκατα πριν από τη λήξη. Η εικόνα αυτή θα μεταφερθεί σε όλο τον κόσμο, όταν τα μεγάλα παιχνίδια κρίνονται με τέτοιο τρόπο, μένουν στην ιστορία.
Ο ήρωας της βραδιάς, ο ήρωας της αγωνιστικής είναι ο Βασίλης Σπανούλης, που θα γίνει πρωτοσέλιδο. Και στον αρχηγό του Ολυμπιακού θα υποκλιθεί όλη η Ευρώπη, όλος ο φίλαθλος κόσμος.
Υποκλίθηκε και ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις του μετά το ματς. Αλλά αν δεν υπήρχε ο Σλούκας και ο Μάντζαρης, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα άκουγε τον κόσμο να φωνάζει. "Δεν ακούω, δεν ακούω, δεν ακούω", έλεγε προς τους οπαδούς αμέσως μετά το τρίποντο.
Ηταν η δική του απάντηση... Και για την κακή του απόδοση και για όσα έχει ακούσει για την απόδοσή του στα ματς με τον Παναθηναϊκό...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: