Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Θα πέσουν κορμιά!

Ρεάλ-Μπάγερν και Ατλέτικο-Τσέλσι ανέδειξε η… κεφάτη κληρωτίδα στα ημιτελικά του Champions League. Στις 22/23 Απριλίου τα πρώτα ματς και μία εβδομάδα μετά οι επαναληπτικοί.

Θα πέσουν κορμιά
Μία τιτανομαχία και ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι, αμφότερα αμφίρροπα, ανέδειξε η κλήρωση που έγινε στη Νιόν για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου και η Ατλέτικο Μαδρίτης την Τσέλσι στα ζευγάρια που θα αναδείξουν… τελικό.

Μαδριλένοι και Βαυαροί μετρούν ήδη 14 αναμετρήσεις στα Κύπελλα Ευρώπης και πέντε ραντεβού στα ημιτελικά μετρώντας τέσσερις προκρίσεις, με τελευταία αυτή στα πέναλτι το 2012.

«Μπλε» και «ροχιμπλάνκος» είχαν συναντηθεί το 2009 στους ομίλους με τους Λονδρέζους να έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ το 2012 συναντήθηκαν στον τελικό του Σούπερ Καπ με τους Μαδριλένους να επικρατούν 4-1.

Στις 22 Απριλίου θα διεξαχθεί το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τη ρεβάνς να διεξάγεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 30 του μήνα. Στις 23 Απριλίου η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπάγερν στο «Μπερναμπέου» και στις 29 του μήνα οι Βαυαροί θα υποδεχτούν τη «βασίλισσα» στην «Αλιάντς Αρένα». Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: