Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μαυροκεφαλίδης: «Παναθηναϊκός είμαστε…»

Μαθημένος στα δύσκολα είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτό το στόχο θα παλέψει στα ίσα είτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Μαυροκεφαλίδης: «Παναθηναϊκός είμαστε…»
«Όντως ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι για όλη την Ελλάδα. Ελέγχαμε το ματς σε ολόκληρο το διάστημα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε επτά λάθη κι αυτά μας στοίχισαν πάρα πολύ. Αυτό είναι το παιχνίδι κι εκεί κρίθηκε. Είχαμε καλή απόδοση κατά διαστήματα».

Για τον Αλβέρτη: «Ισχύει ότι έχει ανοίξει το ροτέισον. Κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Θα χρειαστούμε όλοι από ένα λεπτό μέχρι σαράντα λεπτά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι δυνατή η Ρεάλ, εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Όλη τη χρονιά παίζουν το καλύτερο μπάσκετ. Είμαστε Παναθηναϊκός κι αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα».


Μπατίστ: «Δεν έχεις πολυτέλεια στο ΣΕΦ»
Τα λάθη… πληρώνονται ειδικά σε μια δυνατή έδρα όπως είναι το ΣΕΦ, ανέφερε ο Μάικ Μπατίστ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.

Τα λάθη… πληρώνονται ειδικά σε μια δυνατή έδρα όπως είναι το ΣΕΦ, ανέφερε ο Μάικ Μπατίστ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, για τη 14η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

«Μπορεί και οι δύο ομάδες να είχαμε προκριθεί όμως πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κάτι ιδιαίτερο και αυτό υπήρχε στο παρκέ και για τις δύο ομάδες. Ο Σπανούλης έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη στην τέταρτη περίοδο. Δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις 7 λάθη στην τέταρτη περίοδο σε έδρες όπως το ΣΕΦ», όσο για τα επικείμενα ματς της προημιτελικής φάση ο Αμερικανός του "τριφυλλιού" είπε :

«Πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια και με τη Ρεάλ (πιθανότατα θα είναι η αντίπαλο του ΠΑΟ) τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως δείχνουν. Θα πάμε στην Μαδρίτη να παλέψουμε, θα τα δώσουμε όλα και θα πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: