Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τόμιτς: «Η ομάδα παίρνει ψυχολογία»

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε μόνο σημαντική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και ψυχολογία χάρις στον τρόπο με τον οποίο ήρθε το θετικό αποτέλεσμα, εξήγησε ο Μίλαν Τόμιτς.

Τόμιτς: «Η ομάδα παίρνει ψυχολογία»
Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη (68-65) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague και ο Μίλαν Τόμιτς αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι ο τρόπος που ήρθε η επικράτηση είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» για τη συνέχεια.

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στους Πειραιώτες αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του Σπανούλη λέγοντας ότι ο καθένας θα πανηγύριζε έτσι διότι είναι η ένταση σε τέτοια ματς είναι μεγάλη.

«Όταν κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο, στο τελευταίο σουτ, η ομάδα παίρνει ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια που την περιμένουν. Όταν κρίνεται ένα παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, με αυτόν τον τρόπο που κρίθηκε σήμερα, είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα. Ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι, πρέπει να προχωρήσουμε στους «8» και να παίξουμε ακόμα καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς.

«Ο κάθε άνθρωπος θα πανηγύριζε, όποιος έβαζε τέτοιο σουτ, θα το πανηγύριζε. Είτε ο Βασίλης, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Είναι τέτοια η ένταση του παιχνιδιού, όλοι το πανηγύρισαν», τόνισε για τον πανηγυρισμό του Σπανούλη.

Ενώ αν προτιμά να ζει τέτοια παιχνίδια ως παίκτης ή ως προπονητής, απάντησε: «Χίλιες φορές από τον πάγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: