Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Μάχη μέχρι το τέλος»

kamperidis
Ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την ομάδα και την προετοιμασία που γίνεται για την επόμενη σεζόν, αναφέρθηκε στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και δήλωσε ότι θα έχουμε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, μεταξύ πέντε ομάδων.
Αναφορικά με την απραξία που υπάρχει λόγω του κακού σχεδιασμού τόνισε : «Είναι πολύ άσχημο κυρίως για τους παίκτες γιατί είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη χρονιά. Εμείς βέβαια είχαμε σχεδιάσει κάποια φιλικά αλλά βλέπω ότι πολλές ομάδες αποφάσισαν να σταματήσουν από τώρα.
Εμείς θα κάνουμε μια επανεκκίνηση μετά τις γιορτές, με τους παίκτες που θα μείνουν στο ρόστερ. Είναι μια περίοδος η οποία όλοι οι προπονητής θέλουμε να σχηματίσουμε γνώμη για ποδοσφαιριστές που δόθηκε αρκετός χρόνος. Συζητάμε για την επόμενη μέρα και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πλήρη εικόνα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας».
Για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και την νίκη του Αιγινιακού: «Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη, ο Αιγινιακός μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Έχει ικανότατο ρόστερ και μπορεί με αξιώσεις να κυνηγήσει την άνοδο. Θα δούμε τέτοια αποτελέσματα, είναι ένα πρωτάθλημα με ιδιομορφίες και πολλές αγωνιστικές. Θα γίνει μεγάλη μάχη παρόλο που υπάρχει προβάδισμα. Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος για τις τρεις θέσεις. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που απλά συμπληρώνουν την οκτάδα και αυτό φαίνεται καθαρά και από τις δηλώσει αλλά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Είναι πέντε ομάδες για μένα οι οποίες μπορούν να κάνουν τα πάντα».
Για την νίκη του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής συγκαταλέγεται στην πεντάδα που θα παλέψει με αξιώσεις για την άνοδο. Έχει ρόστερ και ποιότητα για να κάνει αποτέλεσμα παντού. Ελπίζω να μην επηρεάσουν τα εξω-αγωνιστικά, είδα έναν Ηρακλή παθιασμένο , ο οποίος ήθελε την νίκη και την πήρε».
Για την τρίτη θέση των πλέι οφ: «Στα παιχνίδια κυπέλλου του Ηρακλή με την Ξάνθη έδειξαν ότι δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Νομίζω ότι έχουν τύχει οι ομάδες από την Φούτμπολ Λιγκ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: