Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πρίφτης: «Τα λάθη ήταν συγκέντρωσης»

Ο Παναθηναϊκός στερήθηκε συγκέντρωσης στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να υποπέσει σε λάθη και να γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό, εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Τα λάθη ήταν συγκέντρωσης»
Λάθη… συγκέντρωσης έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο τελευταίο δεκάλεπτο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τον Ολυμπιακό στο μεταξύ τους ματς για τη 14η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον πάγκο του «τριφυλλιού» μίλησε ακόμα για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη αλλά για τον αντίπαλο της ομάδας του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Το παιχνίδι ήταν δικό μας έτσι όπως εξελίχτηκε. Χάσαμε τη διαφορά και την ευκαιρία για τη νίκη. Στο συγκεκριμένο ματς, το τέμπο ήταν πιο έντονο. Δεν νομίζω ότι κάναμε πολλά λάθη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα λάθη ήταν συγκέντρωσης. Χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και κοιτάμε την επόμενη αναμέτρηση», είπε και πρόσθεσε για την απόδοση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη που ήταν κορυφαίος των «πράσινων» με 17 πόντους:

«Ο Λουκάς είναι καλός παίκτης, έμπειρος με πολλές δυνατότητες. Όταν προσφέρεται η αμυντική τακτική του αντιπάλου μπορεί να βρει χώρο και να σκοράρει και στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ καλός».

Όσο για τον αντίπαλο που θα… έρθει στα προημιτελικά της Euroleague (Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ); «Ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός, αλλά πρέπει να είναι. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προετοιμαστούμε. Το θέμα είναι ότι ο συντελεστής δυσκολίας δεν αλλάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: