Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Φτιάχνει» Λεωφόρο, αλλά πάει… ΟΑΚΑ!

Η Βουλή άναψε το πράσινο φως για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, αλλά όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ ως ευρωπαϊκή έδρα την ερχόμενη σεζόν. Με πολλές απουσίες στην Ξάνθη.

«Φτιάχνει» Λεωφόρο, αλλά πάει… ΟΑΚΑ
Το νομοσχέδιο που επιτρέπει στον Παναθηναϊκό (αλλά κι άλλες ΠΑΕ) να προχωρήσει στην ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης» αξιοποιώντας κονδύλι που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια της Αττικής ψηφίστηκε από τη Βουλή. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να αρχίσουν το συντομότερο δυνατό τα έργα για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου στη Λεωφόρο.

Βάσει προγραμματισμού της ΠΑΕ, στόχος είναι να αρχίσουν τα έργα στα μέσα Μαΐου και να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος τους μέσα σε δύο μήνες, ενώ πρόθεσή της είναι να γίνουν συμπληρωματικά έργα στη διάρκεια της επόμενης σεζόν. Πάντως το πιθανότερο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να δώσει τους αγώνες του στην Ευρώπη στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο εφόσον προκριθεί σε ομίλους Champions ή Europa League, αλλά ακόμη και στα προκριματικά. Κι αυτό γιατί τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και θα χρειαστεί χρόνος για να αναδειχθεί από διαγωνισμό η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο, πιθανώς και για να εκταμιευτεί το ποσό που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές με το ΟΑΚΑ (οι σχέσεις με το οποίο έχουν εξομαλυνθεί μετά και το διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων από την χρήση του τα προηγούμενα χρόνια), καθώς σε κάθε περίπτωση θα δηλωθεί σαν δεύτερη έδρα από τους «πράσινους» για την ερχόμενη σεζόν.

Με πολλές αλλαγές

Στη λίστα των απόντων δίπλα στους τιμωρημένους Ζέκα, Μπεργκ και Σίλντενφελντ, αλλά και τους τραυματίες Ντίνα και Μπαϊράμι, προστέθηκε ο Μαρινάκης. Παράλληλα ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια να ξεκουράσει/προφυλάξει κάποιους βασικούς, με βασικούς υποψήφιους τους Νάνο και Πράνιτς. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής ή Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Αμπέντ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν ή Καρέλης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: