Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πουλίδο: «Η Τίγκρες μου άνοιξε πόρτες, δεν αποκλείω τίποτα από εδώ καις το εξής»

Ευγνωμοσύνη στην Τίγκρες χρωστάει ο Άλαν Πουλίδο για την ευκαιρία που του έδωσε να δείξει τις ικανότητές του. Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε ο Μεξικάνος για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και για την παρουσία μου στο πρωτάθλημα και για την κατάκτηση του Κυπέλλου και για την ομάδα μου. Ο σύλλογος μας άξιζε μία καλή χρονιά, την οποία και είχε.
Χαίρομαι που έβαλα και σημαντικά γκολ χάρις στην ομαδική δουλειά.

Χρωστάω πολλά στην Τίγκρες. Ξέραμε πως ήταν σημαντική για εμάς η διοργάνωση του Κυπέλλου. Χαίρομαι πολύ που έβαλα γκολ στον τελικό. Η Τίγκρες μου άνοιξε... πόρτες και για την Εθνική και για την καριέρα μου

Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σωστά. Να τα κάνω όλα βήμα βήμα, να τα καταφέρω με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο και γενικά να κλείσω την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά θα δούμε το τι μπορεί να συμβεί.

Πάντα αναζητώ ό,τι καλύτερο για μένα και την ποδοσφαιρική μου παρουσία».

Ο 23χρονος επιθετικός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του παίκτη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Ευρώπη για να διαπραγματευτεί με συλλόγους που έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον πελάτη του.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: