Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ»

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Νίκου Αναστόπουλου μετά τη σωτηρία του Πανιώνιου και αναφέρθηκε στις εποχές που οι «κυανέρυθροι» είχαν υψηλότερους στόχους.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ»
Χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου του Πανιώνιου που ήταν η παραμονή στη Superlague ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά όμως αναπόλησε τις στιγμές που η ομάδα του ήταν πιο δυνατή και δεν πάλευε για τη σωτηρία. Ακόμη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα ενίσχυσης και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για να γίνει βιώσιμος ο σύλλογος.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μετά από μια μεγάλη προσπάθεια και πολλά προβλήματα μπόρεσαν και πέτυχαν τον στόχο. Τα προβλήματα ενώνουν. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ. Οι οπαδοί του Πανιωνίου έχουν μάθει την ομάδα σε άλλες εποχές, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί πετύχαμε τον στόχο. Από την αρχή του πρωταθλήματος στάθηκε ο κόσμος κοντά στην ομάδα και βοήθησε», δήλωσε ο 56χρονος προπονητής.

«Η επόμενη μέρα είναι αύριο», απάντησε όταν του ζητήθηκε για την επόμενη μέρα και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι όπως ο Δάρας, ο Σκούρας και ο Ζαμάνης, βοηθούμενοι από τον κ. Τσακίρη προσπαθούν να βάλουν άλλες βάσεις. Δεν είναι ωραίο να λες πως ο Πανιώνιος πάει για να σωθεί. Τον κόσμο τον έχεις μάθει με παικταράδες και με κύπελλο. Ελπίζω από αύριο τα πράγματα στην θέση τους. Ο κ. Τσακίρης δίνει δύναμη και κουράγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: