Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τον κήδεψε πριν τη γιορτή…!

Λίγη ώρα πριν τη γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ολυμπιακός με ένα τέρμα του Σαβιόλα (88’) νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα ο οποίος αποχαιρέτησε την Σούπερ Λίγκα.

Τον κήδεψε πριν τη γιορτή…
Το τέρμα του Σαβιόλα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα, ο οποίος υποβιβάστηκε μετά από συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Δοκάρι είχε ο Βαλντές στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης στην καλύτερη στιγμή των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι. Προσπάθησε να μην δεχθεί γκολ ο Απόλλωνας ο οποίος στα τελευταία δέκα λεπτά προσπάθησε να απειλήσει για να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν για να παραμείνει στην κατηγορία.

ΤΟ ΜΑΤΣ


Μπορεί ο Ολυμπιακός να ήθελε μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη απέναντι στον Απόλλωνα αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει πράξη. Οι παίκτες του Απόλλωνα ήταν στημένοι στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρη πρόθεση να μην δεχθεί γκολ και να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο με δυσκολία έφταναν σε θέση με καλές προϋποθέσεις για γκολ. Καλύτερη στιγμή στο 11ο λεπτό ο Βαλντές είχε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι ενώ ο Πέρες στο αμέσως επόμενο λεπτό από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ έκανε αλλαγές. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ιμπαγάσα με σκοπό να φτιάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι είχαν και πάλι την κατοχή. Δοκίμασαν σουτ και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν όμως και πάλι με τους παίκτες τους να μην «βγαίνουν» απέναντι στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα με καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Ο Απόλλωνας αναγκάστηκε στα τελευταία λεπτά να ανέβει καθώς έγινε γνωστό ότι η Βέροια είχε ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία στο 80ο λεπτό με τον Ντάλμπεργκ να μην πλασάρει από κοντινή θέση.

Τελικά, το τέρμα του Ολυμπιακού ήρθε χάρη στο τέρμα του Σαβιόλα στο 88ο λεπτό μετά από κόρνερ και κακή αντίδραση των αμυντικών του Απόλλωνα.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της αναμέτρησης



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Τόρες, Εντινγκά (46’ Ιμπαγάσα), Πέρεζ, Βαλντέζ, Μανωλάς (56’ Παπαδόπουλος), Μαρκάνο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ (65’ Σαβιόλα), Μπονγκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σάντσες): Γκόμεζ, Χατζηζήσης (57’ Τσιλιγκίρης), Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Πετρόπουλος (46’ Γκουέλα), Μίνγκα, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο, Παπαζαχαρίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: