Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αποχώρησε και επίσημα ο Βελλής!!

Την αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ριζούπολης, κάτι που είχε προαναγγελθεί από τις 27 Φεβρουαρίου.

Αποχώρησε και επίσημα ο Βελλής
Μία ημέρα μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης από τη Σούπερ Λίγκα, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την προαναγγελθείσα αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή από την προεδρία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στις 27 Φεβρουαρίου ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε ανακοινώσει, παρουσία μελών του Δ.Σ., του Ερασιτέχνη και οπαδών της ομάδας, πως θα αποχωρήσει από το πόστο του, έχοντας των 90% των μετοχών.

Ο κ. Βελλής θα παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, έχοντας πρώτα ρυθμίσει όλες τις οφειλές του που αφορούν στο διάστημα που ήταν εκείνος υπεύθυνος για τις οικονομικές και όχι μόνο υποθέσεις του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο μέτοχος της ΠΑΕ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» κ. Σταμάτης Βελλής, κάτοχος του 90% των μετοχών της ΠΑΕ, έχει ανακοινώσει από τις 27 Φεβρουαρίου την απόφαση του να σταματήσει την οικονομική ενασχόληση του με την ΠΑΕ μετά το πέρας της αγωνιστικής και οικονομικής περιόδου 2013-2014, οπότε και επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές του άνευ οικονομικού ανταλλάγματος στο ιστορικό ιδρυτικό αθλητικό σωματείο «Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης» από όπου και τις παρέλαβε το 2008, με την τήρηση όλων των απαιτούμενων εκ του νόμου προϋποθέσεων.

Ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει αυτές τις μετοχές δύναται να έρθει σε επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου ώστε να διαπραγματευτεί την απόκτηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: