Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Υποδοχή με «λαϊκό δικαστήριο» για τη Μπάρτσα!

Μετά την άφιξη της ομάδας από τη Γρανάδα, όπου η Μπάρτσα γνώρισε την ήττα, οπαδοί της Μπαρτσελόνα, περίμεναν τους παίκτες και τους αποδοκίμασαν έντονα

Υποδοχή με «λαϊκό δικαστήριο» για τη Μπάρτσα
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε και η ήττα από τη Γρανάδα, για να επιδεινώσει το κλίμα στην Μπαρτσελόνα και να βιώσουν οι παίκτες της, σκηνές από...υποδοχές μεγάλων ελληνικών ομάδων, ύστερα από ήττες.

Μόλις επέστρεψε η ομάδα από το ματς με τη Γρανάδα, γύρω στις 02:30 (τοπική ώρα) ξημερώματα Κυριακής, αρκετοί οπαδοί των "μπλαουγκράνα" περίμεναν, σύμφωνα με τη Marca, τους παίκτες της Μπάρτσα, με όχι και τόσο ήπιες διαθέσεις. "Θα πρέπει να ντρέπεστε", "Άχρηστοι" και "φύγετε, έχετε γελοιοποιηθεί" ήταν κάποιες από τις βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν, αν αναλογιστεί κανείς την ποδοσφαιρική αξία, αλλά και τα επιτεύγματα των παικτών αυτών. Κάποιοι οπαδοί θέλησαν να μιλήσουν με τους αρχηγούς, δίχως να διευκρινίζεται από το σχετικό ρεπορτάζ, αν κάτι τέτοιο, συνέβη τελικά.

Μάλιστα όταν πήγαν να πάρουν τα ΙΧ τους για να φύγουν, οι Πίντο, Ντάνιελ Άλβες και Νεϊμάρ, άκουσαν ακόμα πιο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από τους οπαδούς της Μπάρτσα, που είχαν σπεύσει για την...υποδοχή της αποστολής.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: