Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε ακόμα καλύτερα»

Στο ρεκόρ του Εργοτέλη με την κατάληψη της έβδομης θέσης της βαθμολογίας στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» με την Καλλονή για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε ακόμα καλύτερα»
Δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη φετινή πορεία του Εργοτέλη ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου μετά το τελευταίο ματς για φέτος κόντρα στην Καλλονή.

Ο τεχνικός των κρητικών τόνισε την αισιοδοξία του ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στο πλήγμα που δέχτηκε ο Εργοτέλης με τον τραυματισμό του Ιμπραΐμ. Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα και στην παρουσία νεαρών παικτών στο σχήμα των Κρητικών.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για ότι πετύχει φέτος, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι χαρούμενος για ότι κάναμε και εμείς, για τους βαθμούς που πήραμε και την καλύτερη θέση που καταλάβαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας. Ίσως να μπορούσαμε και κάτι ακόμα καλύτερο.

Είμαι όμως στεναχωρημένος με τον Ιμπραϊμ και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μείνει πολύ καιρό έξω, γιατί έχει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και φοβάμαι μην είναι ρήξη.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους, στη διοίκηση, στους παίκτες που ξεκίνησαν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν κοντά μας στην πορεία, στον προηγούμενο προπονητή που όπως έχω πει ξανά έχει κάνει και αυτός πολύ καλή δουλειά και έχει βοηθήσει την ομάδα, αλλά και στον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα και τη βοήθησε να κλείσει εξαιρετικά μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα
».

Για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του φέτος στην ομάδα: «Στο διάστημα που είμαι εγώ στην ομάδα δεν μπορώ να πω ότι είχαμε πολλά άσχημα. Το καλύτερο ήταν οι τρεις νίκες που κάναμε μέσα σε μια εβδομάδα και το πιο καθοριστικό παιχνίδι, η εκτός έδρας νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης. Παίζαμε πολλά παιχνίδια με παίκτη λιγότερο και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Για το «αύριο» του Εργοτέλη, αγωνιστικό, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τον ίδιο και τα μελλοντικά του σχέδια: «Τώρα θα ξεκουραστούμε μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα και μετά θα συνεχίσουμε προπονήσεις ως τις 16 Μαΐου που θα κλείσει η χρονιά, ενώ αν όλα πάνε καλά η προετοιμασία για το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 30 Ιουνίου. Σε ότι έχει να κάνει με εμένα απομένουν ακόμα κάποιες μικρολεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας μας, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει».

Για τους Παντελάκη και Λεονάρντο που αγωνίσθηκαν, με τον πρώτο για πρώτη φορά φέτος: «Ο Παντελάκης έχει πολύ μέλλον μπροστά του, δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να τον βάλω πολύ γιατί είχαμε καλούς παίκτες στη θέση του, αλλά του χρόνου θα παίζει περισσότερο, όπως και ο Λεονάρντο.

Ο Εργοτέλης θα πρέπει να στηρίζεται και στα δικά του παιδιά. Το ότι φεύγουν πολλοί παίκτες είναι ένα πρόβλημα, κάτι όμως που έχουν όλες οι ομάδες. Κανείς δεν μπορεί να κτίσει μια ομάδα έτσι, να έχει τη συνέχεια που θέλει, αν αλλάζει τόσους παίκτες. Αυτό είναι και ένα θέμα για το ότι αλλάζουν πολλοί παίκτες και στα μέσα της χρονιάς
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: