Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αδιαφορία στο… μεγαλείο της!!

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, δίχως κλασικές ευκαιρίες, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0, με τους Θεσσαλονικείς να αποχαιρετούν τα «σαλόνια» και να αγωνιούν για το αύριο.

Αδιαφορία στο… μεγαλείο της
Ενδιαφέρον βαθμολογικό δεν υπήρχε, διάθεση ούτε και κάπως φυσιολογικά Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες φάσεις.

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να κλείσουν την καταστροφική σεζόν με νίκη και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν τη Σούπερ Λίγκα με μόλις μια εντός έδρας νίκη. Φυσικά, το μυαλό όλων είναι στο τι μέλλει γενέσθαι από 'δω και πέρα και τι ξημερώνει για το σύλλογο σε... όποια κατηγορία κι αν συνεχίσει.

Απ' την άλλη, οι Γιαννιώτες είπαν αντίο στη σεζόν, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους και σιγά-σιγά θα ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Το ματς:



Λίγος κόσμος στις εξέδρες. Όρεξη –προφανώς- δεν υπήρχε. Κι αυτό φαινόταν στη διάθεση που έδειχναν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για κάποιο γκολ. Ναι μεν ο Άρης ήταν πιο κινητικός, ναι μεν ο Τάτος προσπαθούσε να δημιουργήσει κάποιες εστίες κινδύνου, ωστόσο τα σουτ του δεν προβλημάτιζαν ιδιαίτερα τον Βελλίδη. Απ’ την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε ή μάλλον προσπάθησε να απειλήσει στο 22’, όμως ο Βανγκέλι έβαλε την κατάλληλη στιγμή την προβολή και σταμάτησε τον κίνδυνο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια δίχως γκολ και δίχως κάτι που να… συγκινεί από άποψη θεάματος.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο μέρος. Και ενδεχομένως λίγο χειρότερα. Οι δύο προπονητές έκαναν σχετικά νωρίς τις αλλαγές τους μήπως και αλλάξει η εικόνα των ομάδων τους, αλλά παρέμεινε δίχως τις μεγάλες ευκαιρίες το παιχνίδι. Οι κίτρινοι ήταν πιο ορεξάτοι με τον Μανιά να φτάνει κοντά στο γκολ στο 70’, αλλά ο Βελλίδης του είπε «όχι» με διπλή προσπάθεια. Άπαντες περίμεναν να ολοκληρωθεί το ματς που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα πλέον, με τον Μπακασέτα να έχει την τελευταία καλή στιγμή στο ματς στην εκπνοή, με τον πορτιέρο του ΠΑΣ να λέει ξανά «όχι» στον… κεραυνό του αντιπάλου του. Μάλιστα, το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τους οπαδούς του Άρη να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας τους και να υπάρχει και μια… Χ γιούχα!

Άρης: Διούδης, Βλάχος (89` Καραγκούνης), Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καμινιώτης (64` Καραγιάννης), Τριανταφυλλάκος (76` Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αυγενικού (56` Τζημόπουλος), Λίλα, Κρητικός, Ίλιτς (71` Νάκος), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσάβες (77` Χαρίσης), Λίλα.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: