Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Γκολ και… αντίο!!

Ενώ άλλοι αγωνιούσαν για τη θέση τους, Εργοτέλης και Καλλονή έπαιξαν… χαλαρά, με τους Κρητικούς να αποχαιρετούν με 3-0 τη φετινή σεζόν και να πιάνουν τη ψηλότερη θέση στην ιστορία τους στη Σούπερ Λιγκ

Γκολ και… αντίο!
Το ιδανικότερο «αντίο» στη φετινή σεζόν είπε ο Εργοτέλης, επικρατώντας της Καλλονής με 3-0 στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Με την απουσία κινήτρου –αφού και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους- να απεικονίζεται στο ρυθμό του ματς, που έμεινε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που κατάφερε να πανηγυρίσει με «τριάρα» και να αποχαιρετήσει ιδανικά τον κόσμο που βρέθηκε στο Παγκρήτιο.

Μάλιστα, με την κατάκτηση του τρίποντου τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, η οποία αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της στην Σούπερ Λιγκα.

Τα γκολ των Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο και Κούμπικ «καθάρισαν» το παιχνίδι για τους Κρητικούς, με τους δύο πρώτους μάλιστα να αποχαιρετούν τον Εργοτέλη με γκολ, αφού αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με τη φανέλα της ομάδας.

Το ματς:


Το άγχος και η αγωνία δεν είχαν θέση στο Παγκρήτιο αφού οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει ήδη πριν απ’ το παιχνίδι τη σωτηρία τους. Και παρότι αυτό συντέλεσε στο να μείνει ο ρυθμός σε χαμηλά επίπεδα, ο Εργοτέλης κατάφερε να «βάψει» το πρώτο ημίχρονο «κιτρινόμαυρο».

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν αυτός που «έσπασε» το χαμηλό ρυθμό του παιχνιδιού, με φοβερή εκτέλεση φάουλ έξω απ’ την περιοχή που δεν κατάφερε να διώξει ο Σιδεράκης, ενώ ο Κούμπικ διπλασίασε τα τέρματα στο 37’.

Η Καλλονή έμεινε αρκετά μακριά απ’ το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, με το ρυθμό να μένει σε χαμηλά επίπεδα, απεικονίζοντας ιδανικά την απουσία κινήτρου. Και πάλι όμως ο Εργοτέλης ήταν αυτός που κατάφερε να σπάσει την απουσία φάσεων, με τον Διαμαντάκο να «πληγώνει» ξανά την εστία της Καλλονής με πλασέ στο 64’, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση έχασε τρομερή ευκαιρία με πλασέ σε άδεια εστία που πέρασε λίγο άουτ.

Από κει και πέρα, όσο απουσίασε το κίνητρο, απουσίασαν και οι φάσεις. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι στο κέντρο, μένοντας μακριά από ουσιαστικές φάσεις, με το τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού να έχει μια μόλις καλή φάση για την Καλλονή.



Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Ρέντζας, Αντελεγιέ, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Ιμπραΐμ (17’ Μπουχαλάκης), Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά (70'Κούτρης), Διαμαντάκος (70'Παντελάκης), Μονακέλο
Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Ρομάνος, Αναστασάκος, Σαρρής

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (80'Βλαστέλλης), Ποντάνι, Γιουκάρης (68' Ντάμπος), Καλτάς, Κούπρου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναούμ (46' Άλβες)
Στον πάγκο: Χογκ, Γιατζιτζόγλου, Ευαγγελιδάκης, ΚαζάκηςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: