Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Προβάδισμα Ταρντέλι, «παίζουν» Μπιέλσα και Φε!

Θα συνεχιστούν οι επαφές της ΕΠΟ με τους υποψήφιους τεχνικούς της Εθνικής παρότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία στο οικονομικό με τον Μάρκο Ταρντέλι. Ακολουθούν συναντήσεις με Μαρσέλο Μπιέλσα και Άρμιν Φε.

Προβάδισμα Ταρντέλι, «παίζουν» Μπιέλσα και Φε
Οι Ιταλοί μπορεί να θεωρούν «κλεισμένη» τη δουλειά, με τον Μάρκο Ταρντέλι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας μετά το Μουντιάλ, όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Και αυτό γιατί η ομοσπονδία θέλει να ολοκληρώσει τις επαφές της με όλους τους υποψήφιους προπονητές πριν βγάλει τα τελικά της συμπεράσματα.

Βέβαια, στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο Μάρκο Ταρντέλι μίλησαν για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου και ανέλυσαν το αγωνιστικό πλάνο της «γαλανόλευκης». Στο… τέλος της ημέρας υπήρχε ταύτιση απόψεων και έτσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα.

Ποια είναι η πρόταση στον Ταρντέλι

Το συμβόλαιο που προτάθηκε στον 59χρονο Ιταλό είναι διετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ για τον ίδιο και 80.000 ευρώ για τον συνεργάτη του, ενώ το μπόνους πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2016 της Γαλλίας ανέρχεται στις 200.000 ευρώ. Ο πρώην βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι στον πάγκο της Ιρλανδίας αποδέχτηκε την πρόταση της ομοσπονδίας και πλέον έχει προβάδισμα στην κούρσα διαδοχής του Φερνάντο Σάντος. Αρκετοί μάλιστα, εντός ΕΠΟ, θεωρούν τον Μάρκο Ταρντέλι φαβορί για να κάτσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ραντεβού με Μπιέλσα και Φε

Οι επαφές θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα με ξένους τεχνικούς που ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Εθνική ομάδα. Από πλευράς ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί ταξίδι στη Γαλλία προκειμένου να γίνει συνάντηση με τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Όσο δεν απαντάει ο Αργεντινός προπονητής στην πρόταση της Μαρσέιγ τόσο θα «παίζει» το ενδεχόμενο να είναι μέσα στους πρώτους υποψήφιους για την «γαλανόλευκη» αρκεί να ρίξει το κασέ του, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Άρμιν Φε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο 53χρονος Γερμανός τεχνικός έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο της Φρανκφούρτης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για μια πρώτη ουσιαστική συζήτηση με την ομοσπονδία στη διάρκεια της εβδομάδας. Οι απαιτήσεις του Άρμιν Φε δεν ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που η ΕΠΟ έχει τη δυνατότητα να καλύψει. Το βέβαιο είναι ότι το όνομα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή θα γίνει γνωστό το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: