Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Προχωράει για προπονητή!!

Αρκετές είναι οι πιθανότητες να κλείσει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, αν και ενδέχεται να μην υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις από τον «Δικέφαλο».

Προχωράει για προπονητή
Άπλετο χρόνο έχουν στην ΑΕΚ για να προετοιμάσουν τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, όπου θα συμμετάσχουν στη Football League, στα θέματα του ρόστερ και εκείνο του προπονητή.

Όπως γράφει η SportDay, στην «Ένωση» προετοιμάζονται ήδη για το θέμα του τεχνικού της επόμενης σεζόν, αφού θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσει ο Τραϊανός Δέλλας και αυτό μαρτυρούν οι επαφές που έχουν γίνει με άλλους συναδέλφους του.

Αρχικά με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και στη συνέχεια με τον Χουάν Κάρλος Γαρίδο. Η υπόθεση του Πορτογάλου τεχνικού του ΟΦΗ δεν έχει κλείσει οριστικά, αν και έχει παρατηρηθεί μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν είναι κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά για την υπόθεση του Ισπανού κόουτς, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα και συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα του «Δικεφάλου».

Ο Γαρίδο άφησε καλές εντυπώσεις στον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου και το ζήτημα παραμένει ανοιχτό, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει άμεσα συνάντηση ανάμεσά τους.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ποιος θα είναι ο προπονητής για την επόμενη περίοδο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: