Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

(Γκ)άλλο πράγμα!!

Με τη… γλύκα του δεξιού ποδιού του Γκάλο έκλεισε τη σεζόν ο Παναιτωλικός! Άλλη μια ωραία εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου έγραψε το 1-0 με τον ΟΦΗ, με το οποίο οι Αγρινιώτες χαιρέτησαν ιδανικά τον κόσμο

(Γκ)άλλο πράγμα!
Με τον καλύτερο τρόπο… ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο του ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες ήθελαν περισσότερο τη νίκη από τον ΟΦΗ και πανηγυρίζοντάς τη τελικά με 1-0, έκλεισαν όμορφα μια πετυχημένη χρονιά.

Μια ακόμα «γλυκιά» εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στο 63’… εκτέλεσε τους Κρητικούς, που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές κι έδειξαν να σκέφτονται περισσότερο την κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.


Το ματς

Το… μυστικό για να νικήσεις σε αδιάφορο παιχνίδι είναι να βρεις κίνητρο. Και θεωρητικά ο Παναιτωλικός (που ήθελε ν’ αποχαιρετίσει όμορφα το κοινό του) είχε μεγαλύτερο. Αυτό που δεν είχε όμως, ήταν τρόπους να το μεταφράσει σε γκολ. Απέναντι σ’ έναν ΟΦΗ με αλλαγές και το μυαλό στο Κύπελλο, οι Αγρινιώτες δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την υπεροχή. Δυσκολεύτηκαν πολύ όμως να διασπάσουν την άμυνα των Κρητικών.

Ακόμα, δε, κι όταν το έκαναν (εξαιτίας κυρίως του δραστήριου Καμαρά), ο Αγριμάκης και το… δοκάρι του ήταν εκεί. Γιατί ήταν μια «συνεργασία» τους στο 24’ που σταμάτησε το καλό σουτ του Αφρικανού. Και μόνος του όμως, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μια χαρά τα κατάφερνε. Σταματώντας ξανά τον Καμαρά στη δεύτερη καλή ευκαιρία του Παναιτωλικού μέχρι το ημίχρονο.

Κάπως έτσι, ο ΟΦΗ μπορούσε να κάνει -χωρίς κόστος- τη συντήρηση δυνάμεων που ήθελε. Κι όταν του δινόταν η ευκαιρία, μετά την ανάπαυλα, έψαχνε όλο και περισσότερο τις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς όμως για ‘κείνον, παρέμενε ακίνδυνος. Κι ακόμα… δυστυχέστερα, ο Γκάλο παρέμενε επικίνδυνος στις εκτελέσεις φάουλ. Όταν λοιπόν του δόθηκε η ευκαιρία (λίγο έξω απ’ την περιοχή) δεν άφησε να πάει χαμένη. Και μ’ ένα… γνώριμα τεχνικό χτύπημα, έβαλε μπροστά τον Παναιτωλικό.

Ενώ όμως ο μπακ του Παναιτωλικού επιβεβαίωνε την καλή σχέση του με τα δίχτυα, ο Καμαρά επιβεβαίωνε τη δική του με τα δοκάρια. Σημαδεύοντας ξανά ένα απ’ αυτά στο 75’. Παραλίγο, δε, αυτή η… σχέση να αποβεί μοιραία για τον Παναιτωλικό. Διότι ο Παπάζογλου -που μπήκε μαζί με τον Περογαμβράκη για να γυρίσουν το ματς- βρήκε όμορφα πριν το τέλος τον Ντουντού. Ωστόσο ο Στεφανάκος φάνηκε ζεστός (παρά την απραξία του) και αποκρούοντας την κεφαλιά, κράτησε το… happy end της φετινής σεζόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος (46’ Μήλιος), Καλί, Καμαρά, Μελισσάς, Πασάς (30’ λ.τ. Μπόγιοβιτς), Γοδόι, Σφακιανάκης (64’ Τζούνιορ), Μαρτίνες, Γκάλο, Ανέν

Στον πάγκο έμειναν οι: Τακίδης, Γκόλιας, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Αγριμάκης, Δαμιανάκης, Μπαρέιρο, Μονιάκης, Στάθης, Ντουντού, Νούνιες (76’ Παπάζογλου), Κυζιρίδης (60’ Φραγκουλάκης), Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς (76’ Περογαμβράκης), Μιλιάζες

Στον πάγκο έμειναν οι: Φερνάντες, Μπούρμπος, Μακρής, Φαζός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: