Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

«Ρυθμιστής» ο Σκόρδας!!

Εν αναμονή της συνέντευξης Τύπου που θα παραθέσει τις επόμενες μέρες ο Λάμπρος Σκόρδας είναι όλοι στον Άρη, με τα δύο «αλλά» για τη συμμετοχή της ομάδας στην Football League να συνεχίζουν να ισχύουν.

«Ρυθμιστής» ο Σκόρδας
Σιγή ιχθύος τηρεί ο Λάμπρος Σκόρδας όσον αφορά την επόμενη μέρα στον Άρη, ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League και τα οικονομικά προβλήματα να συνεχίζουν να υφίσταται για τον σύλλογο.

Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να παραθέσει συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα ενημερώσει τη στάση που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα τις προθέσεις του για το μέλλον της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο μεγάλα «αγκάθια» που καλείται να διαχειριστεί εκείνος που θα αναλάβει την ΠΑΕ και να την οδηγήσει στη Β’ Εθνική. Πρόκειται για τις οφειλές προς τους πρώην παίκτες και προπονητές και τα χρέη στο Δημόσιο.

Συνολικά τα χρέη των Θεσσαλονικέων στο Δημόσιο ανέρχονται στα 10.671.000 ευρώ, που με τις προσαυξήσεις γίνονται 15 εκατ. Από αυτά 2.560.000 τελούν σε αναστολή, λόγω υπαγωγής στον νόμο Ορφανού, και 2.216.731 σε αναστολή από το «άρθρο 44».

Τα πρώτα θα… σβηστούν αν καταβληθούν 775.000 ευρώ μέχρι το 2017 που τρέχει η ρύθμιση για τον νόμο Ορφανού και τα δεύτερα, εφόσον πληρώσει τις δυο τελευταίες δόσεις για το 44 (145.000 ευρώ). Αρα αυτό που θα πρέπει να επιδιώξει για το υπόλοιπο ποσό είναι μια νέα ρύθμιση.

Για τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League χρειάζεται να επιτευχθούν συμφωνίες και με τους παλιούς ποδοσφαιριστές, μερικοί εξ αυτών έχουν τελεσίδικες αποφάσεις και αν δεν συμφωνήσουν θα απειλούν διαρκώς με αφαιρέσεις βαθμών. Τα συνολικά χρέη για αυτή την κατηγορία έχουν «πέσει» στα 5,5 με το «κούρεμα» για το 99.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: