Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τα θαλάσσωσε!!

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να περάσει «σβηστά» από τη Βοιωτία, όμως ο Λεβαδειακός τον τιμώρησε. Η ομάδα του Παντελίδη έφερε τρικυμία στην άμυνα του «δικέφαλου του Βορρά» και έκλεισε θριαμβευτικά τη σεζόν (3-2).

Τα θαλάσσωσε
Με τον χειρότερο τρόπο έκανε φινάλε στην κανονική ροή της σεζόν ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά», έχοντας το μυαλό στην αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό και μαζί πολλούς βασικούς εκτός ενδεκάδας, ηττήθηκε στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό με σκορ 3-2.

Τρομερά λάθη στην άμυνα της ομάδας του Γιώργου Γεωργίαδη, που είχαν ως αποτέλεσμα να έρθουν τρία τέρματα από τους γηπεδούχους στο πρώτο μισάωρο με τους Μιλοσάβλιεφ, Βαρέλα και Κονέ. Αισθητά βελτιωμένοι οι Θεσσαλονικείς στο δεύτερο ημίχρονο, όπου προσπάθησαν για το ντεμαράζ, όμως τα γκολ των Ολίσε και Βούκιτς στο φινάλε δεν ήταν αρκετά.

Οριστικά με 2 θα μπει στα πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 69 βαθμούς. Ιδανικό φινάλε στη σεζόν για τον Λεβαδειακό, που «έκλεισε» μαζεύοντας συνολικά 42 βαθμούς.


Το ματς:


Χωρίς ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι στη Βοιωτία. Παρόλο που και οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου δεν επέτρεψαν στους μεσοεπιθετικούς να βρουν χώρους και να γίνουν επικίνδυνοι μπροστά απ’ τις εστίες. Εκεί που ο ΠΑΟΚ έδειχνε να ανεβάζει την απόδοσή του και να προσπαθεί να γίνει απειλητικός, ο Λεβαδειακός έκανε τη «ζημιά». Ο Βαρέλα εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Γκσμπούρνινγκ και στο 14’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Το γκολ των Βοιωτών έφερε αναστάτωση στην άμυνα του «δικέφαλου του Βορρά» και οι παίκτες του Παντελίδη έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και φάση διαρκείας έκαναν το 2-0 στο 17’.

Μετά και το δεύτερο γκολ το ματς έχασε τον ρυθμό του. Οι παίκτες του Γεωργιάδη ενώ κυκλοφορούσαν σχετικά καλά τη μπάλα δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Πρζιρόφσκι, ο οποίος δεν ενοχλήθηκε σχεδόν καθόλου. Τελικά, ο Λεβαδειακός συνέχισε να είναι ο τυχερός της υπόθεσης καθώς ο Κονέ εκμεταλλεύτηκε νέα αναστάτωση στην άμυνα του ΠΑΟΚ και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 3-0, που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον «δικέφαλο του Βορρά» στο δεύτερο 45λεπτο. Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη κατάφεραν να μειώσουν με τον Ολίσε στο 47’ και άρχισαν να τρέχουν για την ανατροπή. Αν και αισθητά καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ενώ και ο Λεβαδειακός δεν έβγαζε καθόλου ενέργεια στο παιχνίδι του και είχε αφοσιωθεί στα μετόπισθεν.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων όμως συνέχιζε να του λείπει η τελική πάσα και αναγκαζόταν να δοκιμάζει μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν είχαν αποτέλεσματα. Τελικά στο φινάλε ο Βούκιτς έπειτα από φάση διαρκείας (90+1’) κατάφερε να μειώσει σε 3-2 αλλά ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος του «δικέφαλου του Βορρά» και ο Λεβαδειακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.



Οι συνθέσεις:



Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Μάγκας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Κονέ, Βαρέλα, Βούκσεβιτς, Μιλοσάβλιεφ, Γουόρντεν

Στον πάγκο: Τσιντώντας, Σκέμπης, Ιντζίδης, Μάρτινς, Πέππας, Λυκογιάννης, Γιάντσης

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Κατσικάς, Κιόσε, Σαββίδης, Νίνης, Μάρτενς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Χούσεν

Στον πάγκο: Γιακομής, Τσαβέλλας, Βούκιτς, Κουλούρης, Κάτσε, Αθανασιάδης, Πόζογλου

Διαιτητής: Ι. Δελφάκης

Γήπεδο:
Δημοτικό Στάδιο Βοιωτίας Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: