Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αναστασίου: «Εύχομαι να τα... πούμε και του χρόνου»

Σε ένα φάουλ του Μπέρτου στον Ατζαγκούν στην αρχή της αναμέτρησης Ξάνθη-Πανιώνιος στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου. «Εύχομαι να τα πούμε και του χρόνου», ανέφερε.

Αναστασίου: «Εύχομαι να τα... πούμε και του χρόνου»
Παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1, έχει ο Γιάννης Αναστασιου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήθελε να παίξει για την αξιοπρέπεια της. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 16’ λόγω αποβολής του Κουτρουμπή, σε φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ της ακριτικής ομάδας.

Ο νικητές της σημερινής αναμέτρησης θα παίξουν μπαράζ με τον τρίτο της Football League και ο προπονητής του «τριφυλλιού» ευχήθηκε οι δύο ομάδες να τα… πουν και του χρόνου.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να κλείσουμε με νίκη έχοντας απέναντί μας μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Θέλαμε να παίξουμε και για την αξιοπρέπειά μας αλλά και να δώσουμε παράλληλα την ευκαιρία σε νέα παιδιά! Πιστεύω πως το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο λεπτό που ο Μπέρτος κάνει σκληρό φάουλ στον Ατζαγκούν και δεν δέχεται την ανάλογη τιμωρία! Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγε όπως πήγε και κέρδισε η Ξάνθη. Εύχομαι να τα πούμε και του χρόνου. Νομίζω ότι η ομάδα μου είναι σε σωστό δρόμο. Κάναμε μια ανταγωνιστική ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι», είπε ο Αναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: