Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σταθερά σε υψηλές «πτήσεις»…!!

Δε χάνει το φετινό πρωτάθλημα η Μπενφίκα στην Πορτογαλία, μετά το 2-0 στην έδρα της Αρούκα για την 27η αγωνιστική της Superliga.

Σταθερά σε υψηλές «πτήσεις»…
Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 στην έδρα της Αρούκα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Superliga και ανέβηκε ξανά στο +7 στην πρώτη θέση από τη δεύτερη Σπόρτινγκ, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ήτοι, αν νικήσουν την επόμενη αγωνιστική, κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο, έχοντας το πλεονέκτημα και στην περίπτωση ισοβαθμίας με τα «λιοντάρια».

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -2 από τις θέσεις των πλέι άουτ και θα περιμένουν τις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να εξασφαλίσουν οριστικά την παραμονή τους.

Πάντως, οι «αετοί» ήταν σαφώς ανώτεροι και είχαν την πρωτοβουλία, παίρνοντας δίκαια τη νίκη με τα τέρματα των Ροντρίγκο στο 45’ +3’ και Γκαϊτάν στο 55’, με τους παίκτες του Ζόρζε Ζέσους να αφιερώνουν τη νίκη στον τραυματία Σίλβιο.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ομπλακ (70’ Αρτούρ), Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Γκαράι, Σικέιρα, Αντρέ Αλμέιδα, Ροντρίγκο (75’ Σάλβιο), Πέρεζ, Γκαϊτάν, Λίμα, Μάρκοβιτς (80’ Καρντόζο)



Παρασκευή 11/4

Ακαντέμικα-Σετούμπαλ 1-1
(33’ πεν. Πάουλο – 27’ Μάρτινς)

Σάββατο 12/4

Μπελενένσες-Γκιμαράες 3-1

Νασιονάλ Μαδέιρα-Μαρίτιμο 2-0

Ρίο Άβε-Ολιανένσε 1-2

Σπόρτινγκ Λισ.-Ζιλ Βιθέντε 2-0

Κυριακή 13/4

Αρούκα-Μπενφίκα 0-2 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: