Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Με κομμένη την... ανάσα!!

ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία στα play-off, καθώς θα κουβαλήσουν «προίκα» τους ίδιους βαθμούς. Στο -2 ο Αστέρας Τρίπολης. Αύριο η κλήρωση του προγράμματος.

Με κομμένη την... ανάσα
Και τώρα οι τέσσερις τους. ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης είχαν εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη συμμετοχή τους στα play-off, αλλά σήμερα, με το τέλος της κανονικής διάρκειας της Superleague έγινε γνωστή η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν στο μίνι-πρωτάθλημα.

Εκτός από την ομάδα της Αρκαδίας, που θα έχει μειονέκτημα έναντι των άλλων, ξεκινώντας από το «μηδέν», όπως είχε οριστικοποιηθεί πριν λίγες αγωνιστικές, οι υπόλοιποι θα είναι στα ίσα. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης που συγκέντρωσε 69 πόντους στο πρωτάθλημα θα έχει δύο στα play-off όπως οι «μπλε» και οι «πράσινοι».

Η πρώτη αγωνιστική αναμένεται να διεξαχθεί 30 Απριλίου και η τελευταία στις 17 Μαΐου, αλλά αυτό θα επισημοποιηθεί τη Δευτέρα στις 15:00 στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Η βαθμολογία

2. ΠΑΟΚ 2
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2
5. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: