Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Έχασε τον βαθμό, κοιτάει Ολυμπιακό!

Την ευκαιρία να μπει με προβάδισμα ενός πόντου στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας απώλεσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στρέφει την προσοχή του στον επικείμενο επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Έχασε τον βαθμό, κοιτάει Ολυμπιακό
Ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι περισσότεροι από τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, αν και η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα του Λεβαδειακού.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν την ευκαιρία να μπουν με προβάδισμα ενός πόντου στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αλλά όπως τόνισε και ο Έλληνας τεχνικός μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα «δεν άλλαξε κάτι δραματικά» εν όψει τη διαδικασίας αγώνων κατάταξης.

Από σήμερα κιόλας στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο κοιτούν τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, όπου ο υπηρεσιακός προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» υπογράμμισε πως η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα και θα παλέψουν για να τον φέρουν εις πέρας.

Για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στη διάθεση του Γεωργιάδη επιστρέφουν οι Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ, Λίνο, Λούκας, Στοχ, Σκόνδρας (ήταν τιμωρημένοι), Κατσουράνης, Νάτχο, Σαλπιγγίδης και Γλύκος (που έμειναν εκτός για να τους ξεκουράσει).

Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκάλεσε η πρόσκληση που απηύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να παρακολουθήσουν μαζί στην Τούμπα το προσεχές ματς.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κίνηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά για δύο παράγοντες, που έστω και από απόσταση έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες, με αποκορύφωμα τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις του περασμένου μήνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: