Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σάντσεζ: «Υπήρχαν κάποια περίεργα αποτελέσματα»

Για τα αποτελέσματα των ομάδων που είχαν τον ίδιο στόχο με τη δική του μίλησε ο Λόρι Σάντσεζ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Ο Απόλλων πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή», ανέφερε.

Σάντσεζ: «Υπήρχαν κάποια περίεργα αποτελέσματα»
Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του για το ματς Ολυμπιακός-Απόλλων ο Λόρι Σάντσεζ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποβιβάστηκε στη Football League και ο Βορειοϊρλανδος προπονητής ανέλυσε την πορεία της «κυανόλευκων» στον δεύτερο γύρο, ενώ έκανε λόγο για περίεργα αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές.

«Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Στον β' γύρο αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία, θα διαπιστώσει ότι έχουμε πάρει 22 βαθμούς. Αυτό στην επιμέρους βαθμολογία μας φέρνει στην 7η - 8η θέση του β' γύρου. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον υποβιβασμό», είπε ο 54χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όπως έχω πει και στο παρελθόν κυρίως στις τελευταίες αγωνιστικές, υπήρχαν κάποια περίεργα αποτελέσματα. Σε όλα τα ματς δώσαμε τα πάντα, ό,τι βαθμό πήραμε τον αξίζαμε».

Σε ότι αφορά το μέλλον του συλλόγου, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στους παίκτες για την κατάληξη της σεζόν και πρέπει ο Απόλλων να ξεκινήσει από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: