Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ξέσπασμα με… ΟΦΗ!!

Εκνευρισμένοι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία στο ματς με την SKODA Ξάνθη, στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και θέλουν να ξεσπάσουν κατακτώντας την πρόκριση.

Ξέσπασμα με… ΟΦΗ
Ο εκνευρισμός… ξεχειλίζει σε όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις αποφάσεις του Σπάθα στο παιχνίδι στα Πηγάδια με την SKODA Ξάνθη.

Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα από την ακριτική ομάδα έχοντας όμως πολλά παράπονα από τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης ο οποίος –όπως υποστηρίζουν- καθόρισε το αποτέλεσμα με τα σφυρίγματά του.

Τόσο οι άνθρωποι της ομάδας ξέσπασαν μετά το τέλος του αγώνα…

«Όλη η Ελλάδα είδε σήμερα και κατάλαβε δύο πράγματα: Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χάσει με κάθε τρόπο στην Ξάνθη, αλλά και να αποδεκατιστεί ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης. Για την “δουλειά” αυτή, δεν θα μπορούσε να οριστεί καλύτερο “εργαλείο” απ’ τον Ηλία Σπάθα. Ο οποίος ως συνήθως έφερε εις πέρας την “αποστολή” του», ανέφεραν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Εκνευρισμένος και ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος όμως συγκρατήθηκε και απέφυγε με πει ό,τι αισθανόταν για τη διαιτησία φοβούμενος κάποια τιμωρία…

Πλέον όλοι στο τριφύλλι θέλουν να αφήσουν πίσω το χθεσινό ματς και να συγκεντρωθούν σε αυτό που έχουν μπροστά τους. Τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ, στο οποίο ελπίζουν ο εκνευρισμός από ό,τι έγινε χθες στα Πηγάδια να μετατραπεί σε ένα… αγωνιστικό ξέσπασμα και να κατακτηθεί η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην αποστολή του τον Κουτρουμπή ο οποίος αποβλήθηκε από τον Σπάθα στη φάση του πρώτου τέρματος, στην οποία ο διαιτητής είδε πέναλτι!

Ο Γιάννης Αναστασίου όμως θα έχει ξεκούραστους πολλούς παίκτες που συνήθως δίνουν το «παρών» στην 11άδα καθώς αυτοί δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: