Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

«Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χάσει με κάθε τρόπο»

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό με τον Ηλία Σπάθα και τις αποφάσεις του στο ματς με την Ξάνθη και κύκλοι της ΠΑΕ τονίζουν πως το τριφύλλι έπρεπε σήμερα να χάσει οπωσδήποτε και με κάθε κόστος…

«Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χάσει με κάθε τρόπο»
Δεν άφησαν ασχολίαστα στον Παναθηναϊκό τα όσα συνέβησαν στην Ξάνθη.

Οι πράσινοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι που υπέδειξε ο Σπάθας υπέρ των ακριτών και την αποβολή του Κουτρουμπή (χάνει τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ) και χαρακτηρίζουν τον Έλληνα ρέφερι «το καλύτερο εργαλείο» για τέτοιες... δουλειές.

«Όλη η Ελλάδα είδε σήμερα και κατάλαβε δύο πράγματα: Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χάσει με κάθε τρόπο στην Ξάνθη, αλλά και να αποδεκατιστεί ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης. Για την “δουλειά” αυτή, δεν θα μπορούσε να οριστεί καλύτερο “εργαλείο” απ’ τον Ηλία Σπάθα. Ο οποίος ως συνήθως έφερε εις πέρας την “αποστολή” του. O Παναθηναϊκός, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, προσπάθησε να παίξει για την αξιοπρέπειά του. Δυστυχώς για εμάς και… ευτυχώς για την Ξάνθη, ο διαιτητής απ’ τον Πειραιά δεν μας επέτρεψε να το κάνουμε. Μάλλον το να είσαι αξιοπρεπής και να σέβεσαι την ιστορία σου, δεν είναι αποδεκτό στον χώρο αυτό», σχολιάζουν σχετικά άνθρωποι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: