Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Κόντρα στη… κόντρα στο Βόλο! (video)

Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, όμως η Νίκη ήταν αυτή που απέδρασε με το τρίποντο (1-0) απ’ το γεμάτο ένταση ντέρμπι του Βόλου στην δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League.

Κόντρα στη… κόντρα στο Βόλο! (video)
Την πρώτη του γκέλα στα πλέι οφ ανόδου της Football League έφερε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ηττήθηκε απ’ την… συντοπίτισσα Νίκη στην δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες, με τον Μπρέσκα να είναι ο κύριος εκφραστής στο πρώτο μισάωρο του ματς. Η πίεση δεν απέδωσε όμως, με τον Ολυμπιακό να μη βρίσκει δίχτυα.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που το κατάφεραν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Τζιώρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε ο εκνευρισμός. Ο «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν, όμως η προσπάθεια της Νίκης Βόλου να κόψει το ρυθμό του παιχνιδιού προκάλεσε την αντίδραση των γηπεδούχων.

Μάλιστα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν γρήγορα απ’ το γήπεδο. Η ένταση όμως, κράτησε για λίγα λεπτά, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν γρήγορα για το τέλος του παιχνιδιού.



Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική:
Κυριακή 13/4
Κέρκυρα - Χανιά 2-0
(41’ Μπεριάν, 47’ Σουάνης)

Αιγινιακός - Φωστήρας 1-0
(55’ Κουτσοσπύρος)

Ηρακλής Ψαχνών – Ηρακλής 2-1
(57’ Κρητικός, 78’ Μπουμάλ– 77’ Πορτουλίδης)

Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου (20.30)

H επόμενη αγωνιστική (3η):
Μ. Πέμπτη 17/4
ΑΟ Χανίων - Ηρακλής (15.30)
Νίκη Βόλου - Κέρκυρα (15.30)
Αιγινιακός - Ηρακλής Ψαχνών (17.30)
Φωστήρας - Ολυμπιακός Βόλου (17.30)

Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός Βόλου 9
2. Κέρκυρα 9
3. Αιγινιακός 6
4. Ηρακλής Ψαχνών 6
5. Νίκη Βόλου 5
6. Ηρακλής 3
7. Χανιά 1
8. Φωστήρας 0
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: