Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Έπιασε (Ko)Λότο η Εσπανιόλ!!

Η Βαγεκάνο είχε μεγάλη ευκαιρία να αλώσει το «Cornellà-El Prat» και να... τελειώσει με την παραμονή, στο 88' όμως ο Κολότο ισοφάρισε για την Εσπανιόλ (2-2) και την άφησε με το βαθμό. 
Η αναμέτρηση με τους αδιάφορους ουσιαστικά Καταλανούς φάνταζε ιδανική ευκαιρία για την ομάδα του Πάκο Χέμεθ ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να σκαρφαλώσει στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως πλήρωσε το γεγονός πως δεν «καθάρισε» το ματς στις ευκαιρίες που είχε κι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. 
Η Εσπανιόλ ήταν αυτή που προηγήθηκε με το καλημέρα του αγώνα, αφού ο Στουάνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Στο φινάλε όμως του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση από τον Φαλκέ, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης έγινε και η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους από τον Λαριβέι. Μπορούσε και το 1-3 ακολούθως η Βαγεκάνο που έδειχνε να θέλει το παιχνίδι περισσότερο, δεν το έκανε και... μοιραία τιμωρήθηκε, όταν ο Κολότο στο 88' ισοφάρισε σε 2-2 και γλίτωσε τους Καταλανούς από μία τρίτη διαδοχική ήττα, κρατώντας τους σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα της Primera (+10).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Primera:
Παρασκευή 11/4
Οσασούνα-Βαγιαδολίδ 0-0
Σάββατο 12/4
Θέλτα-Σοσιεδάδ 2-2
Βιγιαρεάλ-Λεβάντε 1-0
Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 1-0
Ρεάλ Μαδρίτης-Αλμερία 4-0
Κυριακή 13/4
Μπέτις-Σεβίλλη 0-2
Βαλένθια-Χετάφε 0-2
Εσπανιόλ-Βαγεκάνο 2-2
Δευτέρα 14/4
Μπιλμπάo-Μάλαγα (22:00)

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: