Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ας μην το θυμηθούν τον Μάιο…!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ήττα του ΠΑΟΚ, αναρωτιέται ποιος από τους Μίτσελ – Γεωργιάδη θα δικαιωθεί την Τετάρτη και σχολιάζει το τραγούδι του Κλάους από τον πάγκο. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να παρατάξει κατά την τελευταία αγωνιστική μία ομάδα που δεν είχε συνοχή και μέσα σε 15 λεπτά δέχθηκε τρία γκολ από τον αδιάφορο αλλά δυνατό στην έδρα του Λεβαδειακό. Αυτό το 3-2 στην Λειβαδιά στερεί από τον Δικέφαλο έναν πόντο από τα πλέι οφ, έναν πόντο που… δεν έχασε, αλλά δεν τον κέρδισε, κάτι που θα γίνονταν αν επικρατούσε στην Βοιωτία.

Γι’ αυτό λοιπόν στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να εύχονται… εκεί γύρω στα μέσα Μαϊου, μην τα φέρει έτσι η π… η μπάλα ώστε να κρίνεται η πρωτιά των πλέι οφ σε έναν πόντο. Κάτι που για παράδειγμα έγινε πέρυσι!

Ο Γεωργιάδης δεν μετανιώνει για τις επιλογές του (ο ΠΑΟΚ σχεδόν από επιλογή έπαιξε στην Λειβαδιά χωρίς 12 σημαντικούς του παίκτες) μια και από την μία έπρεπε να ξεχρεώσουν από κάρτες όλοι εκείνοι που ήταν στο όριο και από την άλλη, έπρεπε να προφυλαχθούν και να ξεκουραστούν όλοι εκείνοι που θα παίξουν στον αγώνα της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν το αντίθετο και έπαιξαν με βασικούς κόντρα στον Απόλλωνα, σε διάστημα όπου οι φυσικές τους δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση με ότι εκπληκτικό παρουσίαζαν μέχρι τις 2 Μαρτίου! Για να δούμε αν και η σημερινή επιλογή (Μίτσελ-Γεωργιάδη) μπορεί να παίξει ρόλο για τον ημιτελικό της Τετάρτης.

Αγωνιστικά στην Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» ένα κακό μεσοαμυντικά τέταρτο, εκεί όπου κάθε επίθεση των γηπεδούχων κατέληγε σε γκολ!  Από εκεί και πέρα οι παίκτες του προσπάθησαν, κυκλοφόρησαν την μπάλα, είχαν μερικές ευκαιρίες, αλλά αυτό το ματς δεν γύριζε.

Από επιλογή ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τέσσερα νέα δημιουργήματα των ακαδημιών του (Κιόσε, Σαββίδης, Πόζογλου, Κουλούρης) παίκτες που ακόμη και από του χρόνου μπορεί να έχουν ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα. Και κάτι ακόμη: Τεράστια τιμή για τον Κίτσιου να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ένα ακόμη δημιούργημα των ακαδημιών, που φθάνει τόσο γρήγορα σε μία τέτοια στιγμή.
Από εκεί και πέρα έχει ένα ενδιαφέρον ο Νίνης ως αμυντικός μέσος, ο Χούσεν χάνει όλες τις ευκαιρίες που παίρνει, ενώ ο Μάρτενς... Πραγματικά τζάμπα κόπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον φέρει από τον Ιανουάριο.

Ότι… έγινε-έγινε στην Λειβαδιά, με τον Κλάους να τραγουδάει τα συνθήματα από τον πάγκο και να «ζεσταίνεται» ενόψει Ολυμπιακού. Όλοι ετοιμάζονται γι’ αυτόν τον αγώνα που θα μας «απασχολήσει» και τις επόμενες μέρες.

* Υπάρχει διαιτητής που «θέλει» να σφυρίξει τον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός; Για να μην μπούμε σε διαδικασία να αναρωτηθούμε… «υπάρχει διαιτητής που… μπορεί να σφυρίξει αυτό το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός». Η λογική πάντως λέει ότι αφού η ΚΕΔ όρισε τον ανύπαρκτο (από εμπειρίες και ντέρμπι) Καλογερόπουλο στο πρώτο ματς του Καραϊσκάκη και τα πήγε καλά (όπως διαβεβαίωναν παρατηρητές και γνωστές στήλες) έτσι και τώρα πρέπει να οριστεί στην «καυτή» Τούμπα ένας ανάλογος διαιτητής. Διαφωνεί κανείς; Αλλά με επιχειρήματα…
Για παράδειγμα ο Μαντάκης από την Ημαθία, είναι ανάλογη περίπτωση… Καλογερόπουλου Αθηνών…. Έτσι δεν είναι;

* Είχαμε 18 Μαρτίου όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγορούσε τον Ιβάν Σαββίδη ότι… προσπαθεί μέσω ΠΑΟΚ να προωθήσει και τα πολιτικά του «οράματα» στη χώρα μας.
Ούτε μήνας πέρασε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω Μαρινάκη και Μώραλη διεκδικεί τον Δήμο Πειραιά. Συνέπεια λόγων και πράξεων…

* «Ο Σαββίδης βάζει(!) τον Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας». Πώς γίνεται κάτι τέτοιο; Πώς γράφεται; Τι είναι ο Ζαγοράκης κανένα αντικείμενο που το πηγαινοφέρνουν, ανάλογα τι θέλει ο Σαββίδης;  

 * Α! Και το άλλο που προέκυψε! Είναι λίγο αστείο ο Ολυμπιακός να έχει «κλείσει» πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και να αρχίζει να διαδίδει ότι τον παίρνει μέσα από τα χέρια του Δικεφάλου. Δηλαδή με κόλπα του… 1982 πας να κερδίσεις τις εντυπώσεις;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: