Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο πάτος έπιασε πάτο!!

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψεως αποδέχομαι, δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά, το τέλος ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος. Παρακαλώ, μη θεωρηθεί ότι κάνω χιούμορ, δεν το παίζω αυτό στο σπορ. Ο αποδυτηριάκιας γράφει για το πρωτάθλημα που τέλειωσε! Μιλάω πολύ σοβαρά, πολύ κριτικά και βέβαια αναφέρομαι στη μεγάλη μάχη που έγινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στα ασόβαρα πρωταθλήματα συνήθως το ενδιαφέρον κλέβει ο ανταγωνισμός στην κορυφή. Εδώ το παίζουμε αλλοιώς.
Από την αρχή της σαιζόν παρακολουθήσαμε μία συνταρακτική μάχη στον πάτο του πρωταθλήματος. Εκεί παίχθηκαν όλα τα λεφτά. Και μέχρι την τελευταία αγωνιστική πραγματικά η αγωνία ήταν για το ποιες ομαδάρες θα πέσουν και ποιες άλλες ομαδάρες θα φάμε στην μάπα στο επόμενο πρωτάθλημα.
Ο κύριος Βελλής τιμωρήθηκε για τις θρασύτατες δηλώσεις του, με τρόπο βασανιστικό. Ο Ολυμπιακός έβαλε το γκολ νίκης και της σιέστας δύο λεπτά πριν τη λήξη στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Η ιστορική ομάδα της πάλαι ποτέ ελαφράς ταξιαρχίας επιστρέφει αμέσως στην Β΄εθνική με την παρηγοριά τουλάχιστον ότι κυνηγήθηκε από το κατεστημένο, το παρασκήνιο και όλες τις μυστικές και φανερές δυνάμεις που ελέγχουν τη διαιτησία.
Ο Ατρόμητος πήρε έναν ακόμα βαθμό εν όψει των play-off εκμεταλλευόμενος την ανωτερότητά του σ' ένα αδιάφορο παιχνίδι. Και έτσι θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την προνομιούχο θέση από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Μια στιγμή. Πέρυσι τα play-off έγιναν πριν δοθούν οι αδειοδοτήσεις. Το ανέκδοτο. Τέσσερις ομάδες κυνήγησαν θέση στην Ευρώπη, τέσσερις ομάδες, δηλαδή, κυνήγησαν την έξοδό τους στην Ευρώπη χωρίς προηγουμένως η ΕΠΟ να έχει αποφασίσει αν δικαιούνται αδειοδότησης. Υπενθυμίζω ότι η σούπερ ληγκ είχε αποφασίσει πολύ σωστά τα play-off αυτή τη σαιζόν να ξεκινήσουν αφού ξεκαθαριστεί ποια ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Αναμένομεν, και τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, το πρόβλημα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.
ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης δεν έχουν κανένα πρόβλημα στον φάκελλο τους.
Η κυρία Ξάνθη εάν έπαιζε με την ίδια εμπιστοσύνη στον εαυτό της στα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος δεν θα είχε φθάσει στο χείλος του γκρεμού. Με τον Παναθηναϊκό μπορούσε περισσότερα γκολ, αυτό τα λέει όλα. Το μεγάλο παιχνίδι για τη Σκόντα ήταν αυτό που έγινε, το 3-1 επί του Παναθηναϊκού. Δεν είναι μπελάς για την έμπειρη ακριτική ομάδα η διαδικασία του μπαράζ με την τρίτη της Β' εθνικής.

Η ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για τον Άρη, γράφει o apodytirikias.gr

Μία ομάδα πεσμένη εδώ και πολλές αγωνιστικές. Ο Άρης. Και παίζει το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του και για μία ακόμα φορά ο φόβος και ο τρόμος κρατάει τα πόδια τους βαρειά.
Άρης, σου λέει, μεγάλη ομάδα. Βαρειά φανέλλα. Έχεις πέσει, κύριε. Ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, 17 αγωνιστικές έφθασες μονάχα μία φορά στη νίκη, κόντρα στον Πανιώνιο. Γιατί; Επειδή έπαιζες με την αγωνία μη φας το γκολ.
Το είδαμε το έργο και στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ένας Άρης να μη βγαίνει μπροστά. Για τη φανέλλα σου, ρε γαμώτο. Για τον Άρη, ρε γαμώτο. Τι θα σε πείραζε μία ακόμα ήττα.
Κι όμως. Ο Άρης έκανε την πιο απογοητευτική εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ δηλαδή σ' ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι δείχνοντας την αδυναμία του και τον κομπλεξισμό της... ανωτερότητας που κουβαλάει.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: