Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Θα τα κάνουν από κούπες!!

«Ντου από Παντού» με το φινάλε του πρωταθλήματος και γιατί τα πλέι οφ περνάνε μέσα από το κύπελλο! Τελείωσε το πρωτάθλημα, όμως από εδώ και στο εξής έχουν να γίνουν ουκ ολίγες παιχνιδάρες. Αρχής γενομένης από το κύπελλο την Τετάρτη. Κι αν θέλετε να το προχωρήσουμε και λίγο παραπέρα, θα κριθούν αρκετά στα πλέι οφ κι από τους ημιτελικούς κι από τον τελικό για το κύπελλο Ελλάδας.
Την κούπα
Άλλο, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός να πάνε τελικό και πολύ περισσότερο κιόλας να σηκώσουν την κούπα, άλλο να αποκλειστούν την Τετάρτη. Διαφορετικό το ηθικό τους. Και το λέω αυτό επειδή σύντομα θα γίνει και ο τελικός. Πριν κριθεί κάτι στα πλέι οφ.
Ο αέρας
Θέλω να πω ότι με άλλον αέρα μπαίνεις σε μια μάχη όταν νιώθεις ότι είσαι στα πάνω σου και διαφορετικά όταν π.χ. έχεις αποκλειστεί από μια διοργάνωση.
Στην πλάτη
Όπως, βέβαια, για να το δούμε κι από μια άλλη σκοπιά, από εδώ και πέρα θα παίξουν ρόλο οι τραυματισμοί, η κόπωση, οι κάρτες, τα πάντα. Μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες είναι πλέον επιβαρυμένοι με μια ολόκληρη σεζόν στην πλάτη τους.
Το εισιτήριο
Το ότι μετά και την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος ξεκινάνε με 2 β., με τον Αστέρα δίχως πόντο, μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα.
Πέρυσι για παράδειγμα ο Ατρόμητος ξεκίνησε σαν αουτσάιντερ και παραλίγο να αρπάξει το εισιτήριο για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ από τον ΠΑΟΚ. Ενώ ο Αστέρας που πήγαινε φυσέκι, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο ίδιο επίπεδο στα πλέι οφ.
Με μάχες
Από εκεί και πέρα τώρα, το ότι ο ΠΑΟΚ έχασε στην Λιβαδειά και δεν ξεκινάει με πλεονέκτημα μπορεί να του κοστίσει στη συνέχεια, ίσως κι όχι. Ο Γεωργιάδης, δηλαδή, προτίμησε το φρεσκάρισμα των βασικών του ενόψη κυπέλλου.
Θα δούμε, λοιπόν. Μάχες θα γίνουν στα πλέι οφ. Κι όπως είπαμε όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ακόμα και τι θα γίνει την Τετάρτη στο κύπελλο. Με λίγα λόγια ο υπόλοιπος Απρίλιος και μετά ο Μάιος θα έχουν πολύ ενδιαφέροντα ματς και στις δυο διοργανώσεις.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: