Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

«Είχε επιτευχθεί ο βασικότερος στόχος μας»

Στο γεγονός πως η παραμονή ήταν ο βασικός στόχος για ΠΑΣ και είχε επιτευχθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη.

«Είχε επιτευχθεί ο βασικότερος στόχος μας»
Ο τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο γκολ, ικανοποιήθηκε από την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εξήγησε πως δεν έχει γίνει κουβέντα για την παραμονή του στην ομάδα κα θεωρεί άδικο αυτό που συνέβη στον Άρη.

Αναλυτικά: «Σήμερα, έληξε μια σημαντική και δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας. Ο βασικός στόχος της παραμονής είχε επιτευχθεί από το προηγούμενο παιχνίδι. Σήμερα θέλαμε να ‘κλείσουμε’ με θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα με κίνητρο. Κάτι που έκανε τη δουλειά μας πολύ δύσκολη. Είχαμε τις προϋποθέσεις στο πρώτο μέρος να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Ο Άρης μας απείλησε με κάποια περιφερειακά σουτ. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η στάση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Εύχομαι η ομάδα να επανέλθει γρήγορα εκεί που πραγματικά της αξίζει.
Δεν έχουμε συζητήσει κάτι για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Αυτό θα προκύψει στις επόμενες μέρες. Η δική μου διάθεση είναι πολύ θετική. Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα.

Δεν αξίζει αυτή τη θέση στον Άρη, αλλά τα πράγματα πήγαν στραβά. Πάρα πολλά παιδιά που πέρυσι επωμίστηκαν το βάρος της παραμονής, φέτος δεν ήταν στη 18άδα. Το βάρος δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, ειδικά οι νεαροί παίκτες. Είναι άδικο για τον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: