Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Θεοδωρίδης: «Πανηγύρι στην… Τούμπα»

Αιχμηρός ήταν για ακόμα μια φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης που λίγο πριν το τέλος της φιέστας σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι: «θα πάμε για… πανηγύρι στην Τούμπα» ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ.

Θεοδωρίδης: «Πανηγύρι στην… Τούμπα»
Την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε βέβαιος για το θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και αρκέστηκε να δώσει το στίγμα του, λέγοντας πως: «οι ερυθρόλευκοι θα πάνε για πανηγύρι» στη Θεσσαλονίκη!

«Ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές όλων των εποχών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και για την παρουσία του σήμερα, αλλά και για τη στήριξή του όλη τη σεζόν που ερχόταν ανελλιπώς στο γήπεδο είτε με βροχές, είτε με κρύο. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους όσους ασχολήθηκαν με το σύλλογο. Όλοι όσοι ήταν φέτος κοντά στην ομάδα έχουν συντελέσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Βγαίνουν διάφοροι κατά καιρούς και βγάζουν πρωταθλητές χειμώνα. Ένας όμως είναι ο πραγματικός πρωταθλητής. Αυτός που στέφθηκε σήμερα. Ο πρόεδρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά και θα γίνουν κινήσεις για να δυναμώσουμε κι άλλο. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Δε διαφέρουμε πολύ από τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι απλά θέμα εμπειρίας. Πήραμε πολλούς βαθμούς φέτος και κρατήσαμε τη 12η θέση για την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι θα κάνουμε την Τετάρτη. Πάλι πανηγύρι θα έχουμε», ολοκλήρωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: