Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Γεωργιάδης: «Είναι δύσκολο για τους νέους παίκτες»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν αγωνιζόταν με την βασική του ενδεκάδα στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα στη Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό. «Να προκριθούμε στον τελικό», είπε για το Κύπελλο.

Γεωργιάδης: «Είναι δύσκολο για τους νέους παίκτες»
Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στη Βοιωτία εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δικαιολόγησε την ομάδα του καθώς δεν είχε ομοιογένεια λόγω των πολλών αλλαγών.

Τέλος, αναφερόμενος στο ματς του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό τόνισε πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά:

«Ξεκινώντας το παιχνίδι είχαμε την κατοχή, ο Λεβαδειακός μας χτύπησε στις αντεπιθέσεις και με τρεις φάσεις προηγήθηκε με 3-0. Είναι δύσκολο τόσοι νέοι παίκτες να βρεθούν, χάσαμε χρόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τον ένα βαθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα δύο νέα παιδιά, τους Κιόσε και Σαββίδη, εύχομαι να μας βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Δεν θέλω να σταθώ στα ατομικά λάθη, πάντα γίνονται λάθη, πρέπει να τα μειώσουμε, οι παίκτες το γνωρίζουν. Συνεχίζουμε. Το πλεονέκτημα δεν το χάσαμε τους τελευταίους δύο μήνες, το πλεονέκτημα το χάσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν θα άλλαζε κάτι δραματικά, θα είχαμε έναν βαθμό παραπάνω από τους αντιπάλους. Είναι, πάντως, δύσκολο με το σύστημα των πέντε βαθμών που υπολογίζεται η βαθμολογία των πλέι οφ. Τα πλέι οφ αργούν, έχουμε έναν σημαντικό αγώνα την Τετάρτη».


Κατέληξε μιλώντας για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Εμείς περιμένουμε να είμαστε δυνατοί με αυτοπεποίθηση και στόχος το γνωρίζουμε ότι είναι η πρόκριση στον τελικό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: