Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Χιλιανό εξτρέμ κοιτάει η Κέρκυρα!!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Χιλιανός ακραίος φορ, Ανχελ Ορλάντο Ρόχας, να παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας, όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του.

Χιλιανό εξτρέμ κοιτάει η Κέρκυρα
Έτοιμη να πραγματοποιήσει μία ηχηρή μεταγραφή παρουσιάζεται η Κέρκυρα, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα όσα υποστηρίζουν στη Χιλή.

Συγκεκριμένα, στη χώρα της Λατινής Αμερικής αναφέρουν ότι οι «φαίακες» ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα, αφού οι νησιώτες έχουν έρθει ήδη σε επαφή μαζί του και τον έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα σε κάποιους παίκτες που παρακολουθούν από τη συγκεκριμένη αγορά.

Ο Ρόχας είναι 29 ετών και αγωνίζεται στην Εβερτον ντε Βίνια της χώρας του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιβερσιδάδ Δε Τσίλε, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ελπίδων της πατρίδας του.

Αγωνίζεται κυρίως στο «φτερό», είναι δεξιοπόδαρος και απομένει πλέον να δούμε αν τελικά έχουν βάση τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί. Τη στιγμή που οι «Φαίακες» εξετάζουν περιπτώσεις και από άλλες λατινοαμερικάνικες χώρες, όπως η Βολιβία.

Όσον αφορά τώρα τον Αμπουμπακάρι, η υπόθεσή του θα προχωρήσει μόλις μείνει ελεύθερος από την Ατβίνταμπεργκ και όλα δείχνουν ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού θα κριθεί από την πορεία των υποθέσεων που «ακούν» στα ονόματα Μπαλντοβαλίεφ και Σουάνη. Αμφότεροι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες -κυρίως ο πρώτος- ώστε να συνεχίσουν στο νησί.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: