Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Κατάσκοπος… Κάμπελ!!

Πληροφορίες από τον Τζόελ Κάμπελ για την Εθνική παίρνουν οι παίκτες της Κόστα Ρίκα εν όψει του αγώνα της Κυριακής, όπως παραδέχτηκαν Τεχέδα και Ουμάνια.

Κατάσκοπος… Κάμπελ
Η Κόστα Ρίκα δεν ποντάρει πολλά μόνο στο ταλέντο του Τζόελ Κάμπελ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Ελλάδα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στις… γνώσεις του για τον αντίπαλο. Ο Γέλτσιν Τεχέδα και ο Μάικλ Ουμάνια παραδέχτηκαν πως ο νεαρός εξτρέμ που φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό θα λειτουργήσει σαν κατάσκοπος.

«Ο Κάμπελ γνωρίζει καλά τους Έλληνες παίκτες από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω κι εγώ κάποιους παίκτες κι έχουμε δει ότι η ομάδα τους είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ξέρουμε πολλά για την ελληνική ομάδα, αλλά θα τους μελετήσουμε καλά μέχρι τον αγώνα. Έχουμε ήδη μιλήσει με τον Τζόελ και θα μας δώσει κάποιες συμβουλές. Δεν θεωρούμε πως είμαστε φαβορί. Για να έχει περάσει η Ελλάδα στους ‘16’ αντί της Ακτής Ελεφαντοστού ή της Ιαπωνίας, πάει να πει πως ήταν καλύτερη», δήλωσε ο Κοσταρικανός μεσοαμυντικός.

«Ξέρουμε πως ο Τζόελ γνωρίζει πολλούς από τους Έλληνες παίκτες. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με ταπεινότητα. Για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε άλλον αντίπαλο, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε ότι αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι κάτι όμορφο, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν ασχολούμαστε με το αν μας αποκαλούν φαβορί ή ‘σταχτοπούτα’», ανέφερε ο δεξιός μπακ της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: