Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ανάκογλου: «Το 1000% σε κάθε αγώνα»

Το σύνθημα εν όψει της έναρξης της Football League έδωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δίνουν το 1000% του εαυτού τους σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ανάκογλου: «Το 1000% σε κάθε αγώνα»
Ανανεωμένος παρουσιάζεται από την αρχή της προετοιμασίας της ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος δίνει απαντήσεις σε όσους είχαν ασκήσει αρνητική κριτική για τις εμφανίσεις που έκανε την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Από τα πόδια του 23χρονου μέσου περνάει το παιχνίδι της «Ένωσης», ενώ παράλληλα βοηθάει και στον ανασταλτικό τομέα.

Εν όψει της πρεμιέρας της Football League ο Έλληνας χαφ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτης του πρέπει να δίνουν κάτι περισσότερο από τον καλύτερο εαυτό τους για να μπορέσει η «Ένωση» να κερδίζει κάθε παιχνίδι.

«Δεν είμαστε έτοιμοι στο 100%. Αλλά μπορώ να πω με σιγουριά, πως θα δίνουμε το 1000% σε κάθε παιχνίδι,. Πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας, να βρούμε τον ρυθμό και να προχωράμε με νίκες», ανέφερε αρχικά ο Ανάκογλου στην «Ώρα των σπορ» και αναφέρθηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη:

«Κατά την άποψή μου είναι σημαντικό πως δείξαμε σε καλή κατάσταση και τελειώσαμε τα φιλικά. Ήταν ένα καλό τεστ με μία δυνατή ομάδα, από τα κλασικά παιχνίδια που θα συναντήσουμε στη διάρκεια της σεζόν. Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Νομίζω πως τα καλά στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε από το ματς με τον Πιερικό είναι η κατοχή της μπάλας, η καλή κυκλοφορία και η δυνατότητα να δημιουργούμε αρκετά εύκολα ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ. Είχαμε καλή παρουσία και είχαμε τον έλεγχο του ματς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: