Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Με απουσίες η Ξάνθη!!

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η διπλή προπόνηση της Τετάρτης για την SKODA Ξάνθη. Σε δυνατούς ρυθμούς το πρόγραμμα ενόψει του Σαββατιάκου φιλικού με τον Πανθρακικό.

Με απουσίες η Ξάνθη
Σε δύο μέρη χωρίστηκε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησαν διπλή προπόνηση σε δυνατούς ρυθμούς.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας ενώ το απόγευμα στα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και στα τελειώματα φάσεων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βάλει τους ποδοσφαιριστές του σε διαδικασία προετοιμασίας για το φιλικό με τον Πανθρακικό το ερχόμενο Σάββατο.

Στην αναμέτρηση αυτή θα έχει την ευκαιρία να πάρει και τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα.

Πάντως, ο Λουτσέσκου δεν είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς ο Κάρλος Γουίλσον Ρούντι θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνική Αγκόλας για την προετοιμασία και τις αναμετρήσεις με το Λεσότο στις 10 και 15 Οκτωβρίου στα πλαίσια της προκριματικής φάσης για το Orange Africa Cup of Nations 2015 που θα φιλοξενηθεί από το Μαρόκο.

Ο Δημήτρης Γούτας ήταν επίσης απών αφού υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Η προπόνηση για την SKODA Ξάνθη θα είναι το πρωί της Πέμπτης (10:00).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: