Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Δράση ξανά!!

Και πάλι δράση για τις εθνικές ομάδες με το πρώτο… πιάτο για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016. Σλοβακία - Ισπανία και Σουηδία - Ρωσία οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν...

Δράση ξανά!
Το πρώτο… πιάτο από τις αναμετρήσεις για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 διεξάγεται σήμερα με ματς από τρεις ομίλους.

3ος όμιλος
Το παιχνίδι της Σλοβακίας με την Ισπανία ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Έχοντας πάρει τη νίκη στα πρώτα τους παιχνίδια, οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι ως αυτό που εάν νικήσουν θα κάνουν και ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση ενός εισιτηρίου για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι της Λευκορωσίας με την Ουκρανία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία με το Λουξεμβούργο ενώ οι φιλοξενούμενοι από την ήττα από τους Σλοβάκους στο «σπίτι» τους. Για τους ουκρανούς το παιχνίδι αυτό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρουν και να αντιστρέψουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την ήττα.

Το πρόγραμμα
Λευκορωσία – Ουκρανία (21:45)
ΠΓΔΜ – Λουξεμβούργο (21:45)
Σλοβακία – Ισπανία (21:45)

5ος όμιλος
Σλοβενία και Ελβετία δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά στα προκριματικά έχοντας ήττες στην πρώτη αγωνιστική. Έτσι σήμερα στόχο έχουν τη νίκη για να ανέβουν και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Μεγαλύτερο το βάρος στους γηπεδούχους οι οποίοι δεν πραγματοποίησαν καθόλου καλή εμφάνιση στο πρώτο τους παιχνίδι απέναντι στην Εσθονία.

Η Αγγλία υποδέχεται το Σαν Μαρίνο σε ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να πάρει εάν είναι σοβαρή. Την ίδια στιγμή η Λιθουανία και η Εσθονία θα κοντράρονται στο Βίλνιους με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στην πρώτη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα
Αγγλία – Σαν Μαρίνο (21:45)
Λιθουανία – Εσθονία (21:45)
Σλοβενία – Ελβετία (21:45)

7ος όμιλος
Η Σουηδία υποδέχεται τη Ρωσία στο μεγάλο παιχνίδι του ομίλου . Η ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία δεν αποτέλεσε και καταστροφή για την… παρέα του Ιμπραϊμοβιτς. Ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι οι Σουηδοί θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να ισοβαθμήσουν με τους σημερινούς αντιπάλους τους.

Το πρόγραμμα
Λιχτενστάιν – Μαυροβούνιο (21:45)
Μολδαβία – Αυστρία (21:45)
Σουηδία – Ρωσία (21:45)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: