Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Νέοι «πονοκέφαλοι» για ΟΦΗ!

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα στον ΟΦΗ, αφού τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας παρέδωσαν εξώδικο στους συλλόγους της Σούπερ Λίγκας, με το οποίο ζητούν την τιμωρία της κρητικής ΠΑΕ!

Νέοι «πονοκέφαλοι» για ΟΦΗ
Μπορεί ο ΟΦΗ να κατάφερε, μέσω της προσωρινής διαταγής προστασίας από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, να «παγώσει» τις οφειλές του, αλλά χθες προέκυψε νέο πρόβλημα για τη διοίκηση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος των Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Ρόβα παρέδωσε εξώδικο σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, με το οποίο ζητεί την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων ποινών κατά των Κρητικών.

Ο λόγος είναι ότι οι Ηρακλειώτες από τον περασμένο Μάιο παραβιάζουν την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Το συνολικό ποσό που οφείλεται και στους τρεις ποδοσφαιριστές είναι: 76.409 ευρώ στον Ταυλαρίδη, 87.439 ευρώ στον Γεωργίου και 177.707 ευρώ στον Ρόβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, δηλαδή παραβίασης των ημερομηνιών καταβολής των δόσεων, προβλέπεται αφαίρεση βαθμών, την κατακύρωση αγώνα υπέρ του αντιπάλου και τον μη ορισμό αγώνα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: