Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Σαφάρι» για τον φορ!

Την απόκτηση ενός επιθετικού έχουν αποφασίσει στον Παναθηναϊκό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές για τον καταρτισμό της σχετικής λίστας.

«Σαφάρι» για τον φορ
Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό αποτελεί η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, με τη διοίκηση να ξεκαθαρίζει ότι δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Αντρέας Ίβανσιτς να απασχολεί μεταγραφικά την ομάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο για έναν φορ που θα έχει το εύκολο γκολ και θα προσφέρει βοήθειες στον Μάρκους Μπεργκ, ενώ παράλληλα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και από τα άκρα της επίθεσης.

Για αυτό τον λόγο γίνονται ταξίδια στο εξωτερικό και υπάρχουν επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ή με συλλόγους για να έρθει τέτοιου είδους παίκτης τον Γενάρη.

Παράλληλα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει και άλλη μεταγραφή, η οποία δεν θα είναι άλλη από την επιστροφή του Αμπέντ ή ενός ποδοσφαιριστή με τις ικανότητες του Αλγερινού χαφ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: