Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πρωτάθλημα… «Σκρατς»

Το όνομα του στιγμιαίου λαχείου «Σκρατς» θα φέρει το νέο πρωτάθλημα της Α1, όπως εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Μειωμένα τα έσοδα από τηλεόραση και χορηγία για τις ομάδες.

Πρωτάθλημα… «Σκρατς»
Νέα ονομασία θα έχει το πρωτάθλημα της Α1, αφού εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ (απουσίαζε η ΑΕΚ) η χορηγική πρόταση της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. για την ονομασία της Basket League από το στιγμιαίου λαχείο «Σκρατς».

Πάντως τα έσοδα για τις ομάδες θα είναι μειωμένα σε σχέση με πέρσι. Οι δύο «αιώνιοι» τράβηξαν το δικό τους δρόμο υπογράφοντας ξεχωριστά τηλεοπτικά συμβόλαια, όπως και η ΑΕΚ, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν συμφωνήσει και για ξεχωριστή χορηγία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου επιβεβαιώθηκε ότι σε σχέση με την χορηγική πρόταση στον ΕΣΑΚΕ της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. για την ονομασία της Basket League, που αρχίζει την προσεχή Κυριακή (12/10), από το στιγμιαίο λαχείο ΣΚΡΑΤΣ, οι συμμετέχουσες στην χορηγία ΚΑΕ ομόφωνα εγγυώνται την τήρηση της συμφωνίας και το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επίσης, οι 11 από τις 12 ΚΑΕ που παρέστησαν στην συνεδρίαση και περιλαμβάνονται στην συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την Nova (απουσίασε η ΑΕΚ), εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την συνεργασία με το τηλεοπτικό συνδρομητικό δίκτυο και την πρόθεση τους να τηρήσουν στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την σύμβαση. Το σύνολο των ΚΑΕ, που παρέστησαν στην σημερινή συνεδρίαση, εξέφρασαν, επίσης, την επιθυμία να ισχύσει την σεζόν 2015-16 η κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά δικαίωμα του Πρωταθλήματος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: